A Pool hollandjára vadászik a Birmingham

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 5. 13:19
Az Independent értesülései szerint az újoncként a Premier League nyolcadik helyén álló Birmingham City vezetőedzője, Alex McLeish szeretné keretében tudni a Liverpool holland szélsőjét, Ryan Babelt.


Az angol első osztályba idén visszajutott együttes az utolsó tiznenegy mérkőzéséből hetet megnyert és négy döntetlent játszott, ezért jó eséllyel pályázik valamelyik Európa Ligás helyezésre, amihez viszont mindenképpen erősíteniük kellene, így került a képbe a vörösök villámléptű hollandja.

A hírek szerint a Birmingham nyolcmillió fontot áldozna a transzferre, a Mersey partján azonban tizenkettőre becsülik a huszonhárom éves támadó értékét, akihez nem ragaszkodnának mindenáron, hiszen jobbára csak csereként számít rá Rafa Benítez.

Ő viszont mindenképpen szeretne ott lenni a nyári világbajnokságon, amihez viszont rendszeres játéklehetőségre lenne szüksége.

Azonban nem Babel az egyetlen kiszemelt a támadó szekció megerősítésére, Charles N'Zogbia, Miguel Michel és Kevin Kuranyi neve is felmerült, mint lehetséges igazolás.

„Nem zárjuk ki egy jelentős igazolás esélyét, de csak abban az esetben, ha nagymértékben elősegítené a csapat szereplését. Ennek ellenére nem fogunk húsz, vagy negyvenmillió fontért játékost szerződtetni és olyanra sincs szükségünk, aki csak a padot koptatná” - nyilatkozta McLeish.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu