A Man. City rálegyint a big4-ra

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 19. 15:33
Mark Hughes úgy látja, a korábbi éveknél sokkal könnyebb megleckéztetni a big4 tagjait, és ez mindenképpen jót tesz a Premier League megítélésének. A Manchester City menedzsere szerint két-három csapat is eséllyel pályázik arra, hogy felkapaszkodjon a Bajnokok Ligája-helyek valamelyikére, és természetesen saját együttesét is képesnek tartja a nagy áttörésre.


A Manchester City erejéből csak 1-1-es döntetlenre futotta vasárnap Wiganben, így kiszorult a vezető négyesből – Mark Hughes bízik benne, csak átmenetileg.

„A big4-t (Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United) a korábbi éveknél jóval könnyebb megszorongatni, és két-három csapat – köztük mi is – azon van, hogy beférkőzzön a hagyományos nagycsapatok közé” – mondta a City menedzsere.

„Már az előző szezon végén látszódott, hogy némileg átrendeződtek az erőviszonyok a Premier League-ben, de ez csak jót tesz a bajnokság megítélésének.”

A bajnokságot jelenleg a Manchester United vezeti, de közvetlenül a nyomában ott toporog a Chelsea és Tottenham, valamint az egy meccsel kevesebbet játszó Arsenal.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu