A Man. City árulja Nasrit

Szerző: SHLétrehozva: 2013. február 28. 15:23
A Manchester Citynél megelégelték Samir Nasri csapattársait is visszahúzó hozzáállását, és a nyáron 17 millió fontért elengednék. A Premier League címvédőjének így a francia szélső megafizetését sem kellene állnia.


 

Roberto Mancini, a City menedzsere nemrégiben erősen kritizálta Samir Nasrit egy lapinterjúban, és rövidesen még komolyabb következménye lehet a francia elkényelmesedésének: az égszínkékek 17 millió fontért áruba bocsátják a nyáron a goal.com szakportál szerint.

A manchesteriek komolyat bukhatnak ezen az üzleten, hiszen 2011 nyarán mintegy 25 millióért vásárolták meg az Arsenaltól.

Abból a szempontból azonban jól jár a bajnok, hogy nem kell fizetnie Nasri heti 200 ezer fontos fizetését, amit még a szerződéskötéskor sikerült kialkudnia a szélső menedzsmentjének.

A hír olyannyira friss, hogy egyelőre azt sem lehet tudni, a szezon végeztével mely csapatok tehetnek érte ajánlatot. A kontraktusa egyébként 2015 nyaráig érvényes az Etihad-stadionban.

A pontos tájékoztatás kedvéért idézzük fel, Mancini mit nyilatkozott Nasriról a Guardian manchesteri lapnak adott exkluzív interjújában:

„Egy olyan képességű játékos, mint ő, Európa egyik legjobbja kellene hogy legyen, de nem az. Néha egy játékos úgy gondolja, hogy elég az, amit előző évben csinált, és nem érti meg, hogy minden egyes nap fejlődni kell… Néha a játékosok nem tartják fontosnak, hogy dolgozzanak, és ez a legnagyobb hibájuk.”

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mancininak elege van Nasriból
Roberto Mancini keményen bírálta Samir Nasri hozzáállását, szerinte a középpályás túlságosan is jóllakott a tavalyi bajnoki címmel. A Manchester City menedzserének Joe Harthoz is volt néhány keresetlen szava, de a nyári...
Tovább a teljes cikkhez »


 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu