Mancininak elege van Nasriból

Szerző: SHLétrehozva: 2013. február 22. 19:32
Roberto Mancini keményen bírálta Samir Nasri hozzáállását, szerinte a középpályás túlságosan is jóllakott a tavalyi bajnoki címmel. A Manchester City menedzserének Joe Harthoz is volt néhány keresetlen szava, de a nyári kiszemeltekről, így Cavaniról, Suárezről és Falcaóról is beszélt.


 

Samir Nasrinak kulcsszerepe volt abban, hogy tavasszal a Manchester City dicsőségét zengte Anglia, és Mancini szerint az sem véletlen, hogy most egészen más a helyzet.

„Egy olyan képességű játékos, mint ő, Európa egyik legjobbja kellene hogy legyen, de nem az. Néha egy játékos úgy gondolja, hogy elég az, amit előző évben csinált, és nem érti meg, hogy minden egyes nap fejlődni kell…”

„Néha a játékosok nem tartják fontosnak, hogy dolgozzanak, és ez a legnagyobb hibájuk” – fakadt ki az olasz mester a Guardian manchesteri lapnak adott nyilatkozatában.

Mancini nemcsak Nasriról, hanem a City és az angol válogatott 1-eséről, Joe Hartról is meglehetősen éles kritikát fogalmazott meg.

„Ha Joe továbbra is hibákat követ el, a padra kerül. Ezt tettem Samirral, (David) Silvával és (Carlos) Tévezzel, és Joe-val is ez történhet.”

Arra, hogy a City miért szakadt le tizenkét ponttal az éllovas Unitedtől, szintén van válasza a szakvezetőnek.

„A legfőbb oka az, hogy nem azt csináltuk a nyári átigazolási piacon, amit kellett volna. Nagyon rossz munkát végeztünk” – utalt elsősorban arra, hogy Robin van Persie-t nem sikerült meggyőzni arról, hogy ne az MU-hoz, hanem sokkal inkább hozzájuk szerződjön.

Mancini hozzátette, az új ügyvezető, Ferran Soriano és a Barcelona korábbi sikerkovácsa, Txiki Begiristain ellenben érti a dolgát, és tanultak a múltban elkövetett hibákból. Bízik benne, hogy az említett úriemberek segítenek neki megnyerni a napolis Edinson Cavanit.

„Kedvelem őt, de az egész világ őt akarja. Nem tudom, mi fog történni. (Luis) Suárez is tetszik nekem, de topcsapatban játszik, a Liverpoolban.”

„Ami Neymart illeti, jó játékos, de nem hiszem, hogy az angol bajnokságba való. Szerintem Barcelonába vagy Madridba fog igazolni, ahol a labdarúgás sokkal technikásabb. Cavani és (Radamel) Falcao ellenben passzolna a Premier League-hez. Tapasztaltak, és elég jók az angol élvonalhoz.”

Mancini zárszónak bocsánatot kért a nyáron Swansea-ból igazolt Scott Sinclairtől, aki eddig mindössze kétszer volt kezdő bajnokin a Cityben.

„Scott az én hibám. Nem adtam neki esélyt. Nem az ő hibája. Mindennap remekül dolgozik, és sohasem okozott semmilyen problémát. Bocsánatkéréssel tartozom neki.”

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mancini nem bírja: elkáromkodta magát
"A kib***ott pokolba!" - kiáltott fel Roberto Mancini, a Manchester City menedzsere, miután az újságírók a hétvégi, Chelsea elleni rangadó kapcsán újra csak arról kérdezték, veszélyben van-e az állása a csapat kispadján....
Tovább a teljes cikkhez »


 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu