A Barca kimenekíti Rooneyt Angliából?!

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 26. 16:45
Mostanság annyi minden összejött Wayne Rooneynak, hogy nem ártana neki egy kis környezetváltozás. Ebben nyújtana a Manchester United csatárának segítő kezet a Barcelona, amely kész ajánlatot tenni az angol válogatott labdarúgónak.


Meglehet, közvetve egy prostituált miatt igazol Wayne Rooney a Barcelonához! No, persze nem ennyire "egyszerű" a helyzet, hiszen egy ilyen kaliberű igazoláshoz idő kell. Mindenesetre angol információk ismét megpendítették ennek lehetőségét.

A The Mirror barcelonai forrásra hivatkozva arról ír, hogy Rooneyt szabályosan ki kell menekíteni addig, amíg helyzete nem fordul válságosra Manchesterben. A katalánok azt üzenték, ha a futballista képtelen lesz megbirkózni a helyzettel, rámozdulnak és azonnal ajánlatot tesznek érte.

"A helyzet annyira súlyos, hogy ha záros határidőn belül nem változik, akkor megtesszük a megfelelő lépéseket, bejelentkezünk érte - szól egy magát megnevezni nem kívánó barcelonai forrás.

Ferguson mester a Bolton elleni vasárnapi PL-meccsen le is cserélte egyik legnagyobb sztárját, Wazza ezúttal is önmagát alulmúlva futballozott. Szinte helyzete sem volt. 

"Most már ő is tudja, mit jelent az, ha a sajtó valakit kipécéz magának, mit jelent az, ha valaki központi személyiség - nyilatkozta Sir Alex. - Azt hiszem, jelenleg még egy sarkot sem tudna úgy megtenni, hogy ne követné őt valamilyen stáb."

Rooneyt a Real Madriddal is kapcsolatba hozták már, José Mourinho ugyanis köztudottan nagyon szereti a játékát. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Real-ajánlat várható Rooneyért
Egy belső informátor szerint a Real Madridnál nem zárják ki a lehetőségét annak, hogy Wayne Rooneyért ajánlatot tesznek. José Mourinho hatalmas hódolója a Manchester United támadójának, és elérkezettnek látja az időt, hogy...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu