Real-ajánlat várható Rooneyért

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 12. 18:35
Egy belső informátor szerint a Real Madridnál nem zárják ki a lehetőségét annak, hogy Wayne Rooneyért ajánlatot tesznek. José Mourinho hatalmas hódolója a Manchester United támadójának, és elérkezettnek látja az időt, hogy azonos célokért küzdjenek.



Wayne Rooney tavasz óta képtelen egyenletesen jó teljesítményre, José Mourinho ennek ellenére szívesen látná a Real Madridban.

Egy spanyolországi belső informátor a People brit magazinnak elmondta, a királyiak komolyan fontolgatják, hogy a közeljövőben ajánlatot tegyenek a Manchester United támadójáért.

A kiszivárogtató hozzátette, korábban David Beckham és Cristiano Ronaldo megszerzését is kevesen tudták elképzelni, végül mégis sikerült becserkészni őket.

Az illető árat is említett, elmondása szerint nagyjából 65 millió fontért már el tudnák hozni a játékost az Old Traffordról.

A hírek szerint mindenesetre már az MU menedzsere, Sir Alex Ferguson sem bízik igazán az Elefántbébiben, és televan már a hócipője Rooney magánéleti botrányaival.

Ennek kifejezéseképpen a skót mester nem is nevezte a csatárt a szombati Everton elleni mérkőzésre, amelyen végül a hosszabbításban buktak el két pontot (3-3).
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu