Zalaegerszegi bronz zárásképpen

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 3. 22:09
Második hazai mérkőzését is megnyerte a Falco ellen, így 2-1-es összesítéssel megszerezte a férfi kosárlabda NB I harmadik helyét a Zalakerámia ZTE KK együttese. A légiósai által húzott kék-fehérek ezúttal 98-90-re győztek a címvédő ellen.


Szinte bajnoki döntőnek beillő párharcot láthatott az utóbbi napokban a zalai és a szombathelyi közönség. A legutóbbi - zárt kapuk mögött - rendezett vasi összecsapáson elért Falco-győzelem azt jelentette, hogy szerda este dől el a férfibajnokság bronzérmének a sorsa.

A fanatikusok a harmadik meccsben sem csalódhattak. Pontgazdag első negyeddel indult a találkozó. A jól kezdő hazaiak Louis Hinnant és Calvin Watson vezetésével 35-25-re elhúztak ellenfelüktől. 

A második rész sem tartogatott nagy változást a Falco rajongói számára, Kálmán László kevésnek bizonyult a hazaiak remeklése ellen. Fordulás után sem javult sokat a szombathelyi gárda, támadásbefejezéseikbe a legtöbbször hiba csúszott. Még akkor is, ha a kapitány mellé Horváth Zoltán is felnőtt a feladathoz. Nem is tudott már felzárkózni a címvédő, így a zalai játékosok vehették át a bronzérmeket. 

FÉRFI KOSÁRLABDA NB I, A 3. HELYÉRT:
ZALAKERÁMIA-ZTE KK–FALCO-SZOVA KC 98–90 (35–25, 22–25, 17–13, 24–27)

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu