Válogatott klasszis igazolt Szolnokra

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 8. 08:02
Két klasszis játékossal erősített a Szolnoki Olaj férfi kosárcsapata. A Polaroid Lami-Véd Körmend irányítója, Fodor Márton és a PVSK Pannonpowers szerb légiósa, Dragan Alekszics is a Tisza partján folytatja. Várhatóan az elmúlt idényben már a csapatot erősítő Ousmane Barro is marad, így erős kerettel vághat neki a következő szezonnak a szolnoki gárda.


"Korrekt ajánlatot kaptam az Olajtó. Évek óta jó szakmai munka folyik Szolnokon, és emellett komoly célok is vannak. Fájó szívvel válok meg a Körmendtől, hiszen nevelő klubomról van szó. Úgy éreztem, váltanom kell, és ennek most jött el az ideje. Nem először határozom el magam a klubcserére, hiszen szerepeltem már Debrecenben, Pécsett és Pakson is. Remélem, Szolnokon sem okozok majd csalódást. Június végéig pihenek, majd a hónap utolsó napjaiban a válogatottal elkezdjük a felkészülést az Eb-pótselejtezőkre. A tervek szerint augusztusban Szolnokon is pályára lépünk, akkor találkozom először az Olaj-szurkolókka" - nyilatkozta a szolnoki egyesület hivatalos honlapján Fodor Márton. 

A válogatott irányító tehát megválik szeretett klubjától és szerződése szerint a következő szezon végéig szerepel majd Szolnokon.

Rajta kívül az Olaj korábbi játékosa, a legutóbbi idényben a Péccsel ezüstérmet szerző Dragan Alekszics is visszatér a csapathoz. Ő a 2004-2005-ös évadban már játszott a Tisza partján.

Várhatóan marad Ousmane Barro is és a klub vezetői tárgyalásokat folytatnak a szintén baranyai Grebenár Péterrel is.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu