Újabb meglepő vereség érte a címvédőt

Szerző: shLétrehozva: 2008. december 31. 07:48
A jelek szerint kisebb kútba került a címvédő, és az elmúlt hetekben magabiztosan menetelő Boston Celtics együttese az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA). Kevin Garnették ezúttal a Portland Trail Blazers otthonában szenvedtek négypontos vereséget, ami azt jelenti, hogy az elmúlt négy meccsükből csak egyet tudtak megnyerni.


 

Bár a Los Angeles Lakerstől és a Golden State Warriorstól kikapott a Boston, úgy tűnt, a Sacramento Kings 45 pontos legyőzése visszasegíti a siker útjára a címvédőt. Ezt a Portland ellen bizonyíthatták is volna…

 

A Trail Blazers ráadásul kellemes ellenfélnek számít, hiszen a Boston ellen a legutóbbi hét meccsen egyaránt vesztesen hagyta el a pályát. Sőt, nem léphetett pályára a csapat egyik legjobbja, Brandon Roy sem.

 

Minden sorozat megszakad egyszer, és a Bostonnak ezzel kellett szembesülnie. A 21 pontig jutó Steve Blake és a húszat szerző LaMarcus Aldridge vezérletével ugyanis a Portland megnyerte a meccset. A Boston részéről Paul Pierce 28 pontig jutott.

 

Elrontotta LeBron James születésnapját a Miami, ugyanis a Heat 104-95-re verte hazai pályán a Clevelandet. A Cavs szupersztárja mindenesetre kitett magáért, ám 38 pontja is kevés volt ezúttal Floridában.

 

A Cleveland az első félidőben vesztette el a meccset, mivel a nagyszünetre 16 pontos hátrányba került. Utána azonban megrázta magát James, aki 24 pontot termelt a második félidőben, ám a végén összekapta magát a Miami, és egy 16-3-as sorozattal eldöntötte a maga javára a meccset.

 

Menetel az Atlanta, amely sorozatban hatodik győzelmét aratta. Öt meccs után kapott ki a San Antonio, amelynek otthonában a Milwaukee diadalmaskodott. Bár a harmadik negyedben 70-41-re is vezetett a Minnesota, hét ponttal kapott ki végül Dallasban.

 

A JÁTÉKNAP EREDMÉNYEI:
Miami Heat Cleveland Cavaliers 104-95
Portland Trail Blazers Boston Celtics 91-86
Indiana Pacers Atlanta Hawks 104-110
Charlotte Bobcats New York Knicks 89-93
Memphis Grizzlies Phoenix Suns 89-101
New Orleans Hornets Washington Wizards 97-85
San Antonio Spurs Milwaukee Bucks 98-100
Dallas Mavericks Minnesota Timberwolves 107-100
Sacramento Kings Los Angeles Clippers 92-90

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu