Szenzáció! Soproni játékos a WNBA-ben!

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 11. 13:45
Hatalmas megtiszteltetés érte Jelena Milovanovicsot, az MKB-Euroleasing Sopron szerb válogatott kosarasát. Az erőcsatárt az észak-amerikai profi ligában (WNBA) szereplő Washington Mystics az első számú külföldi játékosként draftolta.


A soproni klasszis ügynöke, Peter Scott érdeklődésünkre elmondta, habár Milovanovics játékjogát a fővárosi egyesület szerezte meg, ám a Seattle Storm együttese is érdeklődik iránta. A draftlistára egyébként összesen három nem amerikai lány került fel. Milovanovics a 24. helyen a legmagasabban jegyzett külföldi kosaras lett, két hellyel mögötte következik a Szpartak Moszkva csapatában epizódszerepet (sem nagyon) kapó szintén szerb Szanja Petrovics, és a 34. helyen egy spanyol lány.

Azzal kapcsolatban, vajon a Sopronban oly népszerű "Jeca" becenévre hallgató játékos mikor, s melyik csapatban kezdi meg szereplését a nyári, tengerentúli női profi ligában, az ügynök a következőket mondta:

„Az gyakorlatilag biztosra vehető, hogy Milovanovics most nyáron nem megy Amerikába. A fiatal kosaras a szerb válogatottal a nyári Európa-bajnokságra készül. A soproni játékos ráadásul a közelmúltban hosszabbította meg szerződését a sárga-zöldekkel, amely így most 2011 nyaráig szól. Ráadásul, számára magyar csapata, a Sopron az első és legfontosabb, és a jövőbeni esetleges WNBA-szereplés ügyében majd amerikai klubja nyilván a csapatával való egyeztetés után szerepeltetheti valamelyik nyáron.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu