Győzelemmel felérő vereség Párizsban

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 30. 23:03
Győzelemmel felérő vereséget szenvedett a magyar férfi kosárlabda-válogatott Párizsban, a francia együttes ellen. Mészáros Lajos csapata 70-69-re maradt alul a legnagyobb sztárját, Tony Parkert nélkülöző galloktól az Európa-bajnoki pótselejtezőket megelőző utolsó felkészülési találkozón.


Megfiatalított válogatottunkra nehéz feladat vár augusztusban. Az egyre tetszetősebben és ötletesebben játszó nemzeti csapatunknak Észtország, Ukrajna és Csehország ellen kell kiharcolnia az A-divízióban maradást.

A felkészülés ennél jobban nem is igazán alakulhatott volna. Kámán Tamásék megnyerték a hazai rendezésű Pannon Kupát és utolsó mérkőzésükön, a franciák ellen sem játszottak alárendelt szerepet. Sőt!

Bár a hazaiak jobban kezdtek a Pierre de Coubertinről elnevezett csarnokban, ám a mieink a második negyedre a csapatkapitány Németh István vezetésével - no, meg tripláival - megfordították az állást. A félidőben négypontos előnnyel vonulhattak pihenni Hanga Ádámék.

A harmadik negyedben már tíz pont is volt a differencia a két fél között, a meccs végéig pedig sikerült is megőrizni vezetésünket. Nando De Colo utolsó pillanatokban szerzett kosara azonban elszomorította a magyar szurkolókat... Végül 70-69-re kikapott válogatottunk, ám oka semmi esetre sincsen a szégyenkezésre a remek erőkből álló Franciaország ellen. 

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS:
Franciaország–Magyarország 70–69 (19–14, 11–20, 19–20, 21–15)

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu