Folytatódott a kaposvári vesszőfutás

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 13. 18:28
Sorozatban hatodik vereségét szenvedte el a Kaposvár csapata a férfi kosárbajnokság 20. fordulójában. A Krivacsevics Dragoljub vezette somogyiak ezúttal a feltámadóban lévő Szolnoktól kaptak ki idegenben 70-65-re.


Remekül kezdett a nemrégiben a bajnokesélyes Albacompot a kupából kiejtő Szolnok. Pór Péter tanítványai Ousmanne Barro tempójával már 12-2-re vezettek az első percekben. Az első negyedben maradt is a különbség, bár Kestutis Marciulonis pontjai tartották a lelket a vendégekben.

A második részben Tóth Viktor büntetői után már tizenhárom is volt a differencia (30-17), a negyed mégis a kaposváriaké lett, a különbség pedig kilenc pontra csökkent.

Fordulás után átvette az irányítást az Orosz László vezette vendéggárda. Előbb feljöttek három pontra, majd Vojvoda Dávid kosara után már náluk is volt az előny (49-51).

Az utolsó tíz perc szorosan alakult, Ousmanne Barro sorra dobta a pontokat az Olaj részéről, de győzni mégsem sikerült. A Szolnok sorozatban negyedik összecsapását nyerte meg.

FÉRFI KOSÁRLABDA NB I, 20. FORDULÓ:
SZOLNOKI OLAJ - KAPOSVÁRI KK 70-65 (25-13, 15-18, 12-20, 18-14)

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu