Férfi kosárlabda NB I: egy ponttal nyert a Szolnok Körmenden

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 28. 21:17
Több súlyos idegenbeli vereség után tudott ismét saját pályáján kívül nyerni a Szolnoki Olaj együttese a férfi kosárlabda-bajnokságban. A jászságiak a legutóbbi idény ezüstérmesét verték egy ponttal, 66-65-re.


Az ötödik helyen álló Szolnoknak nem nagyon ment eddig idegenben. Többek között súlyos vereséget szenvedett korábban az Albacomp és a Sopron vendégeként is, legutóbb pedig a Kaposvár ellen hasalt el csúnyán.

 

Ám ezúttal mintha erőre kapott volna a csapat és az idén bukdácsoló Körmend ellen megmutatták Pór Péter tanítványai, hogy Szolnokon kívül is tudnak remek teljesítményt nyújtani.

 

Az első negyed még a körmendieké volt, az egész meccsen agilisan játszó Gordon Banks már ekkkor megmutatta képességeit (26-19). Ezek után viszont átvette a vezetést a vendégegyüttes, a csapatkapitány Cziczás László remekül irányított, Jerome Coleman pedig bedobta a lehetőségeket.

 

A győzelmet a harmadik negyedben alapozta meg a Szolnok, és mivel az utolsó részben a gyatra dobóteljesítményeknek köszönhetően összesen 16 pont született, nem változott a felállás, és végül egy ponttal. 66-65-re a vendégek távozhattak mosolyogva a csarnokból.

 

FÉRFI KOSÁRLABDA NB I:
Polaroid Lami-Véd-Körmend - Szolnoki Olaj 65-66 (26-19, 17-19, 14-20, 8-8)
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu