Ted Sator dühös volt a győzelem után

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 10. 11:14
A felkészülés során a nyolcadik edzőmeccsét vívta az Alba Volán, ezúttal az EBEL-ben induló keret mérte össze a tudását az Újpesttel. Bár a kék-fehérek 6-3-ra győztek, a látottakkal Ted Sator vezetőedző elégedetlen volt, hiszen szerinte az osztrák pontvadászatban ez a helyzetkihasználás vajmi kevés lesz.


 

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS:
Alba Volán - Újpesti TE 6-3 (1-0, 1-2, 4-1)
Székesfehérvár, 400 néző, vezette: Árkovics, Stadler, Márkus.
Alba Volán: Hetényi - Fekti, Horváth, Tóth, Hegyi, Martz, Forsíth, Fodor, Ocskay, Sofron, Kovács, Jackson, Palkovics, Tokaji, Byström, Fekete, Ondrejcik, Jobb, Vaszjunyin, Nagy. Vezetőedző: Ted Sator.
UTE: Palko - Hüffner, Kordisz, Borbás, Horváth D., Michalek, Markó, Szepessy, Jankovics, Virág, Dubek, Németh Á., Zlocha, Berta, Strausz, Hamati, Roczanov, Kadlubiak, Rafaj, Sikorcin, Rufus, Nemcak (kapus). Vezetőedző: Pék György.
Gólszerzők: Martz (2), Sofron, Palkovics, Vaszjunyin, Ocskay ill. Berta, Németh Á., Dubek

 

Ted Sator, a fehérváriak mestere rendkívül elégedetlen és bosszús volt a mérkőzés után:
„Egyáltalán nem vagyok elégedett a látottakkal, sőt, ezt a játékot nem szabad elfogadni! A csapatom nem volt fejben kész a játékra, nincs mentség arra, hogy a harmadik harmad elején 3-2-re vezetett az Újpest."

„A mérkőzést megnyertük, de rendkívül flusztráló, hogy megannyi kapura lövésünk dacára csak 1-0-ra vezettünk az első húsz perc után. Az EBEL-ben nagyon nehéz meccseink lesznek, és ezek sikeres megvívásához gólra kell tudnunk váltani a helyzeteinket."

„A mai mérkőzés tanulsága? Rá kell ébrednie a srácoknak arra, hogy minden mérkőzésen, minden ellenfél ellen késznek kell lenni a játékra. A meccs elején az ellenfél keményebben, harcosabban játszott nálunk, ennek kapcsán nincs az a kifogás, ami elfogadható volna"

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu