Sima DAB-győzelem a Volán ellen

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 28. 21:14
Már az első húsz percben eldöntötte a bajnoki pontok sorsát a Dunaújváros jégkorong-csapata, miután 5-1-re vezetett az Alba Volán fiataljai ellen Vladimir Matejov együttese. A folytatásban már megélénkültek a kék-fehérek, s ennek köszönhetően a középső harmadot meg is nyerték, de végül kikaptak 6-2-re.



JÉGKORONG, MOL LIGA:
Dab.Docler - Alba Volán SC 6-2 (5-1, 0-1, 1-0)
Dunaújváros, 400 néző. Vezette: Incze (Babic, Haszonits)
DAB.DOCLER: Kiss T., Hippik (kapusok) – Orbán, Poszgai, Misal, Kiss D., Erdélyi P., Horváth G., Papp V., Győri, Jonkl, Mstyán, Hegyi Á., Virág, Schneider, Peterdi, Galanisz, Azari, Tőkési, Papp Cs., Kiss Á. Vezetőedző: Vladimir Matejov.
ALBA VOLÁN: Becze, Bálizs (kapusok) – Meretei, Balogh, Bedő, Hajós, Reiter, Fekti, Somos,  Ozsváth, Farkas T., Barabás, Dósa, Szűcs, Rajz, Tóth, Bíró, Maklári, Borostyán, Feil, Németh. Vezetőedző: Kóger István.
Kiállítások: 12 perc ill. 16 perc



Már másfél másodperccel a kezdés után vezetéshez jutott a Dab.Docler Mestyán István révén, s negyven másodperc múlva már 2-0 állt az eredményjelzőn,ekkor Papp Viktor ütött gólt. Ennyi idő alatt el is dőlt a mérkőzés, pláne úgy, hogy Kiss Ákos, Virág Tamás és Peter Misal még ebben a harmadban beköszönt, amire a vendégeknek csak Hajós Roland révén volt válaszuk.

A folytatásban már sokkal aktívabb volt a Volán, igaz, visszavett a lendületből a hazai alakulat, s ennek köszönhetően Hajós Roland góljával meg is nyerték a vendégek a játékrészt.

A záró harmad egy találatot hozott, amit Papp Csaba ütött, kialakítva ezzel a 6-2-es végeredményt.

Az Alba Volán farmcsapata így hét meccsen hat vereséget szenvedett, míg a Dab.Docler nyolc meccsből négyszer győzött, háromszor kikapott, egyszer hosszabbításos vereséget szenvedett.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu