Hoki-játék: megvan a három nyertes

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 11. 14:55
A svájci jégkorong-világbajnoksággal párhuzamosan a sporthirado.hu-n immár hagyományosan futó játékra invitáltuk Olvasóinkat. Ehhez nem kellett más tenniük, mint a vb ideje alatt íródott cikkekbe rejtett jégkorongokra kattintva begyűjteni az azok alá rejtett játékosportrékat és összegyűjteni a magyar csapat 23 korongosát. A játék vasárnap este ért véget, addig kellett Olvasóinknak egy komplett gyűjteménnyel jelezniük, hogy milyen éberek voltak. Vasárnap a játék lezárult, hétfőn megtörtént a sorsolás, nézzük, ki lett az a három szerencsés nyertes, akik a díjakat megkapják és akiket majd kiértesítünk arról: hogyan és mi módon juthatnak hozzá nyereményükhöz.


A HÁROM NYERTES:
Bíró László egy borotvát és egy elektromos fogkefét nyert, így övé a játék egyik nyereménye.
Szuhai Árpád egy borotvával és egy DVD-csomaggal (Csak szex és más semmi; Kóla, puska, sültkrumpli; Nesze neked Pete Tong) lett gazdagabb.
Gudics Károly a borotva mellett egy Snow Dance CD-t kap jutalmul.



A svájci világbajnokságot Oroszország nyerte, amely a vasárnap esti fináléban 2-1-re verte Kanadát.

A magyar válogatott három csoportmérkőzését követően az alsóházi rájátszás három összecsapását is elveszítette, így utolsó helyen végezve kiesett az A-csoportból. Minden elismerést megérdemlő csapatunk jövőre a másodosztályból próbálhatja meg kiharcolni a feljutást.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu