Egyetlen találat döntött Atlantában

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 17. 08:36
A bajnoki címvédő Detroit hazai pályán, a Joe Louis Arenában szenvedett vereséget hosszabbítás után a Vancouvertől az Észak-Amerikai Profi Jégkorongliga (NHL) alapszakaszának 10. játéknapján. Hasonló körülmények között maradt alul a Tampa Bay, míg a St. Louis jókora verést mért a Dallasra. Az Atlanta és a New Jersey mérkőzésén egy gól döntött a vendégek javára.


 

A Detroit botladozva kezdte az idei szezont, így nem megy meglepetésszámba, hogy ismét vesztesen hagyta el a játékteret; ezúttal a Vancouver múlta felül a Red Wingset. Pedig a pályaválasztók még a második harmad után előnyből várhatták a folytatást, ám az utolsó felvonásban egyenlített a Canucks, majd a hosszabbításban a maga javára fordította a mérkőzést.

Rendkívül gólszegény összecsapáson diadalmaskodott a New Jersey, a szenvedő fél az Atlanta volt. Az egyetlen találat Brian Rolston nevéhez fűződik, aki a második felvonásban döntötte el a találkozó kimenetelét.

A Tampa Bay hiába hajrázott kitűnően az Islanders ellen (a harmadik játékrészben három gólt is ütött), a ráadásban Trent Hunter mégis a New York-iak számára gyötörte be a győztes találatot.

A St. Louis megmutatta, ki az úr a háznál, és csak az volt kérdéses, mekkora különbséggel intézi el a Dallast. A Florida nem a legszebb arcát mutatta a Minnesota ellen, a Wild hatot rámolt be a Panthers kapujába.

 

ÉSZAK-AMERIKAI PROFI JÉGKORONGLIGA (NHL), ALAPSZAKASZ, 10. JÁTÉKNAP:
Atlanta Thrashers-New Jersey Devils 0-1
Detroit Red Wings-Vancouver Canucks 3-4 – hosszabbítás után
Tampa Bay Lightning-New York Islanders 3-4 – hosszabbítás után
Florida Panthers-Minnesota Wild 2-6
Pittsburgh Pednguins-Washington Capitals 3-4
St. Louis Blues-Dallas Stars 6-1
Colorado Avalance-Philadelphia Flyers 5-2
 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu