A HC 8-0-ra gázolta el az Alba Volánt

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 16. 21:17
Nyolc góllal kaptak ki az Alba Volán fiataljai a HC Csíkszeredától. A fehérváriak ismét egy rutinos csapattal találták szembe magukat, s bár a kék-fehérek két harmadon keresztül tartották magukat, a záró játékrészben nem volt kegyelem: a MOL Liga harmadik fordulójában .


 

MOL LIGA, ALAPSZAKASZ
ALBA VOLÁN – HC CSÍKSZEREDA 0-8 (0-2, 0-2, 0-4)

Székesfehérvár, 300 néző. Vezette: Árkovics Miklós (Stadler Ferenc, Márkus János)

ALBA VOLÁN: Becze (kapus) - Meretei Márkó, Ozsváth Ádám, Bedő Botond, Hajós Roland, Reiter Richárd, Fekti Bálint, Somos Balázs, Kelemen Tibor, Kovács Viktor László, Rajz Attila, Farkas Tamás, Tóth Adrián, Barabás Miklós, Dósa Dávid, Maklári Erik, Bálizs Bence (kapus), Borostyán Gergely, Horváth Dávid, Szűcs Gábor, Feil Arnold, Németh Norbert. Vezetőedző: Kóger István

HC CSÍKSZEREDA: Fedor (kapus) - Molnár Zsolt, Solti Tamás, Szabó István 1 (1), Goga Attila, Antal Zsombor 1, Saluga Martin 1 (1), Lőrincz Levente, Mihály Ede 1 (1), Péter Levente 1, Pupak Miroslav 1, Mihály Árpád, Stefanka Miroslav, Bálint Zsolt, Harabin Ladislau 1 (2), Socha Daniel, Szőgyőr Zoltán, Flinta Botond István, Bíró Ottó Attila, Virág Csanád, Petres Magor Tivadar 1 (1). Vezetőedző: Nilsson Joakim

 

Bátran kezdte a mérkőzést az Alba Volán, bár azzal tisztában voltak a fehérváriak: már egy tisztes eredmény, ahogy előzetesen Kóger István vezetőedző fogalmazott, három-négy gólos különbség is belefér ebbe a mérkőzésbe. Azért arra kevesen számítottak, hogy a végén összeomlanak a hazaiak.

Az első két meccsén szívósan küzdő Volán jött ki a jégre a találkozó elején, s ennek meg is lett az eredménye: a HC csak nagy küzdelemben tudta megszerezni a vezetést Saluga révén, de aztán öt perccel később meg is duplázta az állást a román együttes.

Sebaj, ez még elfogadható, gondolták a hazai oldalon, ám a középső harmad vége felé – amikor már erőteljesen fogyott a Volán ereje – másfél perc alatt kettő is kaptak Rajzék, s ezzel végképp eldőlt a mérkőzés.

A kiütéses vereségre viszont semmi sem utalt, ám végül az utolsó húsz percben annyi gólt ütött a HC, mint előtte 40 perc alatt összesen.

Ki kell emelni Feil Arnold és Flinta Botond István különmeccsét is, mindkét korongos elemében volt, már ami a szabálytalanságokat illeti, előbbi összesen 31, míg utóbbi 27 perc büntetést kapott…



 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu