Kirúgása letaglózta a Volán edzőjét!

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 3. 14:49
Elmondása szerint teljesen váratlanul érte Ted Sator vezetőedzőt az Alba Volán jégkorongklub vezérkarának elhatározása, miszerint két nappal az OB I elődöntője előtt megválnak tőle pusztán azért, mert elveszített csapatával egy barátságos mérkőzést. Szerinte ugyanis egyértelmű, hogy nem szakmai döntés született, sokkal inkább az elkeseredettség szülte a vezetők lépését.


 

„Egyszerűen nem találok szavakat” – kezdte Ted Sator arra a kérdésre, hogy mit szólt a menesztéséhez, hiszen hivatalosan kedd reggel derült ki, hogy a kanadai edző nem ülhet tovább az Alba Volán kispadján.

„Már azt is furcsának tartottam, hogy egy edzőmeccs elveszítése ekkora indulatokat váltson ki a vezetőkből, hiszen nem arról volt szó, hogy számunkra ez az év meccse, csupán jól jött két barátságos találkozó az EBEL alapszakasza és az OB I elődöntője között. Persze, ha előre közlik a HC elleni meccs fontosságát, akkor sem lett volna semmi másként, nyilván akkor is kikapunk, ezt pedig azért mondom, mert nem játszottunk sem rosszul, sem lélektelenül, csupán gyengén használtuk ki a helyzeteinket. De még egyszer hangsúlyozom: nem bánthatom a csapatot a hozzáállása miatt, mindent megtettek, megtettünk a győzelemért.”

Ami viszont tény, hogy a gárdát megbüntették, a fizetésekből húsz százalékot levontak, de nemcsak a játékosok, hanem az edzők is fizetnek. Emiatt aztán az öltözői hangulat sem túl rózsás.

„Rendben vannak a fejek az öltözőben, az egyik erősségünknek mindig is az összetartást, a megalkuvás nélküli küzdeni tudást tartottam, de a pénzbüntetést valóban nem vették túl jó néven a játékosok. Én pedig a menesztésemet, hiszen ha nem fejlődött volna a kezem alatt az Alba Volán, ha szakmailag akkorát hibázok, akkor egy szót sem szólok. De így…”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu