Kangyal: Most képtelen lennék hokizni!

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 25. 17:59
Az NZ Stars jégkorongcsapatának hátvédje, Kangyal Balázs teljesen kikészült. A hokis 1997 és 2008 között volt ifj. Ocskay Gábor csapattársa az Alba Volánban. Barátok, testvérek voltak. Együtt lettek oly sokszor bajnokok és együtt harcolták ki azt a fantasztikus szapporói feljutást. Kangyal azonban azt mondta, ebben a pillanatban képtelen lenne jégre lépni, még akkor sem tudna játszani, ha az A csoportos világbajnokság éppen most kezdődne el.


Kisírt, fáradt szemmel nyilatkozott Kangyal Balázs a sporttelevízióban, a 9-szeres bajnok megtörten próbált néhány gondolatot megosztani a nézőkkel.

 

„Nem is hiszem el, ami történt - kezdte az 1988 óta a válogatottban játszó jégkorongozó. - Azt hiszem, ebben a pillanatban a sport, a jégkorong a háttérbe került, a család most sokkal fontosabb, mint az A csoport. Fogalmam sincs, a többiek miként éreznek, de én személy szerint képtelen lennék pályára lépni. Mondják, egy ilyen tragédia plusz motivációt jelenthet egy csapat számára, ám nekünk, nekem soha nem volt szükségünk erre. Pláne, nem ilyenre.”

 

A védő egy hajnalban történt furcsaságot is megosztott velünk.

 

„Amikor hajnalban hazamentem, elővettem róla egy fényképet, fogtam egy rózsafüzért és gyújtottam egy gyertyát. Az a fajta gyertya volt ez, amely tizenöt-húsz percig ég, aztán elalszik. Az a két-három óra teljesen kiesett, amikor pedig felocsúdtam, a mécses még mindig égett. Hihetetlen, de az a kis gyertya még mindig lángolt. Aztán nem sokkal később hirtelen elaludt, de a kanócnak nem volt füstje. Furcsa volt, szerintem akkor ment el tőlem Csicsó.”

 

Kangyal hozzátette, egész nap együtt volt a csapattársakkal és azon tanakodtak, vajon ki lett volna az a játékos, aki soha nem tudta volna feldolgozni, hogy nem jutott fel az A csoportba.

 

„Rádöbbentünk, ő volt az az ember...”

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu