Az aranyérem kapujában a HC Csíkszereda

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 1. 16:15
A MOL Liga csíki házidöntőjében második mérkőzését is megnyerte a HC jégkorongcsapata a városi rivális SC ellen, így előbbieknek már csupán egy győzelem kell a végső sikerhez. A három győztes mérkőzésig tartó párviadal harmadik összecsapását február 14-énn, szombaton rendezik.


Az első összecsapást egy nappal korábban jó hajrával 5-2-re nyerte az alapszakaszban első helyen végző, a végső győzelemre esélyesebb HC.

Ilyen előjátékot követően vasárnap SC-góllal indult a találkozó érdemi része, de öt perccel később emberelőnyből egyenlített a HC, amely a második felvonás első percében a vezetést is megszerezte.

Az SC azonban öt perccel később kettős emberelőnyben játszva egalizált, ám Saluga és Petres révén a harmadban a második harmadban szerzett újabb két góljával elhúzott a HC.

A 41. percben az SC egy gólra csökkentette a különbséget, de fél perccel később a HC visszaállította a megnyugtató kettőt, majd kevéssel később újabb találata már azt jelentette, hogy a hajrá kevés izgalmat tartogatott, eltekintve a feszültségek nem túl sportszerű, büntetésekkel sújtott levezetésétől.

MOL LIGA, DÖNTŐ, 2. MÉRKŐZÉS:
HC CSÍKSZEREDA – SC CSÍKSZEREDA 6-3 (1-1, 3-1, 2-1)


 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu