A Stars nem hibázott, a Dab igen

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 18. 20:41
A rájátszásra pályázó, még kiadó egyetlen helyért versenyt futó két csapat közül a Stars Miskolcon hat góllal verte vendéglátóját. A nehezebb feladattal szembenéző, újpesti vendégjáték előtt álló Dab.Docler viszont kikapott. Az elődöntős helyen a káposztásmegyeriek visszaelőzték a dunaújvárosiakat, előnyük két pont. Kedden a két csapat Duna-parti, egymás elleni találkozóján döntés születhet a változatlanul nyitva hagyott kérdésben.



A Stars már az 50. másodpercben vezetéshez jutott, a 34. percben pedig már 6-0-ra vezetett, Szappanos Dávid mesterhármast szerzett, Adam Kaspárek duplázott. A hazaiak becsületgóljukat a hajrában szerezték, de a vendégek visszaállították a hatgólos különbséget.

 

A Dunaújváros gólnélküli első harmadot követően a 40. percig tartotta a döntetlent, akkor azonban hét másodperccel a szünet előtt másodszor is vezetést szereztek a lila-fehérek. A harmadik harmad szintén újpesti góllal indult – 35 másodpercre volt szükség –, amely padlóra küldte az addig erőn felül teljesítő vendégeket, akik így jobb híján már keddre tartalékolhattak.

 

A korán egygólos hátrányba kerülő Ferencváros fordítani tudott a Steaua vendégeként, de a házigazdák a 32. percre 6-2-re elhúztak, majd a záró részt 3-0-ra nyerve hozták a kötelezőt.

 

A listavezető HC Csíkszereda hazai pályán biztosan hozta az Alba Volán elleni kötelezőt: a tizedik percben tíz másodperc alatt szerzett duplával már hárommal mentek a hazaiak. A fehérváriak a 46. percben 5-0 után tudtak szépíteni., majd az 54. percben a második találatukat is megszerezték. Az utolsó tíz percben négy gól is esett.

 

Az SC Csíkszereda hat góllal verte a gyergyószentmiklósiakat, utóbbiak vezető találtára öt góllal válaszoltak előbbi vendéglátók, majd a folytatásban ugyanez volt még egyszer a leosztás, mielőtt a vendégek hajrában lőtt két szépítő góljukkal közelebb lopták magukat esélyesebb ellenfelüktől.

MOL-LIGA, ALAPSZAKASZ:
  • HC CSÍKSZEREDA – ALBA VOLÁN SC 8-2 (3-0, 1-0, 4-2)
  • SC CSÍKSZEREDA – PROGYM HGY 10-4 (3-1, 6-1, 1-2)
  • STEAUA BUCURESTI – FERENCVÁROS 9-3 (2-2, 4-1, 3-0)
  • MISKOLCI JJSE – NZ STARS 1-7 (0-4, 0-2, 1-1)
  • ÚJPEST TE – DAB.DOCLER 5-1 (0-0, 2-1, 3-0
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu