Zöld utat kapott Schumi a Ferraritól

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 14. 21:06
A német lapokat és a szaksajtót napok óta Michael Schumacher visszatérése foglalkoztatja, a hétszeres világbajnok pilótát állítólag a Brawn istállót felvásárló Mercedes csábítja. Luca di Montezemolo, a Ferrari elnöke üdvözölte a hírt, elmondta, ha esetleg eljön az idő, akkor békében válnak el az őket tanácsadói szerepkörben segítő némettől. A regnáló világbajnok Jenson Button már nem volt ilyen szívélyes, szerinte Schumi azt az imázst kockáztathatja, amelyet évek során verejtékes munkával felépített.


A Ferrarinál és McLarennél is téma Michael Schumacher visszatérése. A maranellóiak elnöke, Luca di Montezemolo egy újságírói kérdésre válaszolva elárulta, ők biztosan nem gördítenek akadályt Schumi visszatérése elé.

A januárban 41. születésnapját ünneplő legenda 2006 óta dolgozott tanácsadóként a Ferrarinál, s szóban már megállapodott a foyltatásról, feladatköre kibővülne, utazó nagykövet lenne, valamint az utcai járgányok egyik tesztsofőrje. A Scuderia úgy áll az ügyhöz hozzá, ha a német valóban elfogadná egy másik csapat ajánlatát, a szóbeli egyezség automatikusan érvényét vesztené.

Jenson Button, a Brawntól a McLarenhez szerződött aktuális világbajnok örülne is, meg nem is a comebacknek:

"Nem vitás, hogy a Formula-1 számára ez óriási dobás, de abban már nem vagyok olyan biztos, hogy Schumachernek is. A hírnevét is kockára tenné, ha visszatérne a száguldó cirkusz világába. Mindenesetre örülnék, minden idők egyik legjobbja ellen is szeretném bizonyítani, hogy nincs nálam jobb versenyző."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu