„A Ferrari még nem nyert meg semmit”

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 27. 16:21
Luca Di Montezemolo óva inti a Ferrarit attól, hogy elbízza magát a Formula-1-es idény zárófutamai előtt, és maximális összpontosítást kér a véghajrában. A csapatfőnök, Stefano Domenicali egy követ fúj a maranellóiak elnökével.


 

Fernando Alonso tizenegy pontos előnnyel utazik a brazíliai versenyhétvégére, így akár már egy futammal az idény vége előtt világbajnoki címet szerezhet.

A Ferrari elnöke, Luca Di Montezemolo a kedvező előjelek ellenére óvatos, és figyelmeztet: volt már rá példa a történelemben, hogy valaki nyert helyzetből hatalmasat bukott.

„Két lábbal a földön kell állnunk, még nem nyertünk meg semmit. Mindenkinek tennie kell a dolgát, és ha valamennyien a maximumra törekszünk, akkor elérjük céljainkat” – nyilatkozta a sportvezető.

Hasonlóképpen gondolkodik a csapatfőnök, Stefano Domenicali, aki szerint a java még csak jön.

„A következő három hétben mindent tökéletesen kell csinálnunk. A megbízhatóságon és a kiszámíthatóságon van a hangsúly, a külvilágot pedig ki kell zárnunk.”

Domenicali kiválónak ítéli meg a csapatszellemet, és mindenki szemében látja azt a csillogást, ami elengedhetetlen a sikerhez.

Ha Brazíliában még maradnának nyitott kérdések, akkor azokról november 14-én, az abu-dzabi szezonzárón születik döntés.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu