Hiddink vagy Mancini válthatja Ferrarát

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 14. 14:14
Tragikus hetet zárt a Juventus együttese, mindenki azt várta, hogy az Internazionale legyőzéséből erőt merítenek, erre katasztrofális vereséget szenvedtek a Bayern München és a Bari ellen is, ezért nem meglepő, hogy erősen inog a kispad Ciro Ferrara alatt.


A hírek pedig arról szólnak, hogy az egyik milánói repülőtéren látták megjelenni Guus Hiddinket, így azonnal megindultak a találgatások Ferrara utódjának kapcsán.

Ennek alapján a két legnagyobb esélyesként a már említett holland szakembert és a korábban a rivális Internazionalét irányító Roberto Mancinit emlegetik.

Hiddink jelenleg az orosz szövetség alkalmazottja, mivel azonban a szbornaja a világbajnoki pótselejtezőn alulmaradt Szlovéniával szemben, ezért nem biztos, hogy folytathatja munkáját.

Mancinit az utóbbi időszakban több együttessel is hírbe hozták, végül azonban egyelőre sehová sem kötelezte el magát. Az olasz szakember az utóbbi másfél évben nem vállalt munkát azt követően, hogy tavaly nyáron menesztették az Inter kispadjáról.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu