Gerrard: Még legalább öt évet vállalok

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 19. 15:54
Ráfér a jó hír a Liverpool FC szurkolóira, akik az elmúlt hónapokban számtalan alkalommal csalódhattak kedvenceikben…Steven Gerrard sem teljesített mindig az elvárásoknak megfelelően, de mostani nyilatkozatával bizonyosan megédesíti a Vörösök rajongótáborának napját, egész hetét!


 

A 30 éves klublegenda 1998-ban mutatkozott be a Poolban, az elmúlt egy évtizedben pedig kirobbanthatatlan tagja volt együttesének. Csak sérülés vagy eltiltás miatt hiányzott, de akkor nagyon. Sokak szerint hibát követett el, amikor néhány évvel ezelőtt nem fogadta el más együttesek invitálását, de ő erre csak annyit válaszolt, mindörökké hű marad a gárdához. Sőt, így lesz ez még néhány szezonon át!

„Addig akarok futballozni, amíg tudok. Most nem is gondolok a befejezésre, úgy érzem, még sok, legalább öt év áll előttem” – jelentette ki a Liverpool FC ikonja.

A BBC statisztikája szerint a 89-szeres válogatott Stevie Gerrard eddig 554 hivatalos találkozón szerepelt a Vörösöknél. Legnagyobb sikerének a 2005-ös BL-győzelmet tarthatja, de nyert UEFA-kupát, valamint kétszer FA- és Ligakupát.

„Úgy érzem, legalább négy vagy öt évig pályán lehetek, de már gondoltam arra is, mi lesz azután, hogy befejeztem a pályafutásomat. Szeretnék a futball közelében maradni, akár a média oldalán vagy a kispadon. Az biztos, hogy valamikor edzői képesítést akarok szerezni.”

STEVEN GERRARD A LIVERPOOL FC-BEN:

Mérkőzés Csereként Gólok Sárga lap Piros lap
Összesen 554 (47) 146 60 6
Bajnokság 382 (27) 84 46 5
FA-kupa 29 (4) 10 2 1
Ligakupa 20 (3) 7 0 0
BL/UEFA-kupa/El 123 (13) 45 12 0

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu