Szoros volt, de nem sikerült Marosiéknak

Szerző: SHLétrehozva: 2012. július 15. 10:35
A Marosi Katalin - Darija Jurak teniszpáros nem bírt cseh ellenfeleivel a 220 ezer dollár összdíjazású palermói salakpályás női tenisztorna páros döntőjében, így még nincs meg a magyar lány első WTA-győzelem párosban.


 

A 30 éves magyar teniszező már kétszer vonult vissza, de csak most érte el pályafutása legjobb eredményét. Egyszer 2009-ben már játszott WTA-döntőt Estorilban a kanadai Sharon Fichman oldalán, ez volt a második. Mindkettőt elveszítette, így az első győzelem még várat magára.

Palermóban egyébként párosban az első két kiemelt páros csapott össze. A cseh duó egyik tagja, Barbora Záhlavová-Strycová az egyéni döntőbe is bejutott, ahol az olasz Sara Errani lesz az ellenfele.

Marosi Katalinnak ugyanakkor még maradt esélye arra, hogy Babos Tímeával párban elindulhasson a két hét múlva kezdődő, londoni olimpián, a Magyar Tenisz Szövetség ugyanis benyújtotta erre vonatkozó kérvényét. Azonban nem valószínű, hogy a kérvény pozitív fogadtatásra találna, hiszen az ITF már így is túllépte a teniszezőknek megítélt kvótaszámot.

220 EZER DOLLÁR ÖSSZDÍJAZÁSÚ NŐI SALAKPÁLYÁS TENISZTORNA, PALERMO

PÁROS, DÖNTŐ:
Renata Voracova, Barbora Zahlavova Strycova (cseh, 1.) - Marosi Katalin (2), Darija Jurak (magyar, horvát, 2.) 7:6 (7-5), 6:4

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu