Döntetlen a szerb-magyaron

Szerző: MTILétrehozva: 2012. április 30. 20:23
Nem hivatalos mérkőzésen 5-5-ös döntetlent játszott hétfőn a szerb és a magyar férfi vízilabda-válogatott az új szabadkai uszoda avatásakor.


A nemzeti együttes hivatalos honlapja, a www.vlv.hu beszámolója szerint csaknem egy órával az ünnepség kezdete előtt tele volt a lelátó, s a melegítésre az öltözőből érkező magyar csapatot nagy taps köszöntötte. A magyar és szerb bírói közreműködés mellett rendezett mérkőzés kétszer nyolc percig tartott. A házigazdák szereztek vezetést, de a vendégek fordítottak, sőt, több góllal elhúztak. A játék a végén nem nélkülözte a show-elemeket, s mire megszólalt a dudaszó, már igazságos döntetlent mutatott az eredményjelző - írta a portál.

Kemény Dénes szövetségi kapitány a gála után elmondta, hogy egy-két napon belül kijelöli olimpiai keretét, amely május 14-én megkezdi a felkészülést a londoni játékokra, amelyen Magyarország címvédőként száll majd vízbe. A szakember személyesen lesz jelen az ötkarikás vízilabdatorna szombati, londoni sorsolásán és megtekinti a BL Final Four május 11-12-i nagyváradi mérkőzéseit is.

Szerbia-Magyarország 5-5 (2-1, 3-4)
Gólszerzők: Avramovics 2, Ubovics, Matovics, Mandics 1-1, illetve Török, Vámos, Katonás, Kiss G., Hárai 1-1

Hozzászólások
Sporthiradó Szerkesztő 2012. április 30. 21:24 (1)
Halhatatlan
  75786
Szólj hozzá te is a cikkhez, mondj véleményt róla!
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu