Tévez-Pato csere a láthatáron?

Létrehozva: 2011. december 4. 11:45
Furcsa és nehezen érthető játékoscserét szorgalmaz az AC Milan: angol lapértesülés szerint a futballvilág argentin fenegyereke, Carlos Tévezért a legutóbbi olasz bajnok felajánlotta Alexandre Pato játékjogát…


Ezt a Daily Star Sunday közölte!

Tévez hónapok óta hadban áll a City szakmai stábjával, biztos, hogy többet már nem húzza fel magár a csapat mezét. Legalábbis hivatalos találkozón. Az argentin támadót erősen csábítja a Milan, amely Antonio Cassano szívbetegsége miatt egy embert veszített a támadósorából.

Az olasz klub azonban akar jelentős összeget áldozni Tévezre, jobbnak látna egy csereüzletet. Pato évek óta a piros-feketék egyik legnépszerűbb sztárja, de sérülékenysége miatt időről-időre kidől a sorból. Talán ez az indoka az „ötletnek”, mással aligha magyarázható a terv.

A Daily Star Sunday azonban úgy tudja, Manchesterben nem rajonganak a Tévez-Pato cseréért. A City szakmai stábja inkább Thiago Silvát szerződtetné. A brazil védő ára 40 millió font, ráadásul az AC Milan hosszabb távon is számítana a védelem alapemberére.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu