Ribéry: "Mintha Zidane-nal játszanék"

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 8. 17:32
Meglepő nyilatkozatot tett a France Football lapnak Franck Ribéry, Zinedine Zidane-hoz, az elmúlt másfél évtized talán legnagyobb futballklasszisához hasonlította Yoann Gourcofföt. Vajon még Ribérynél is nagyobb ász lesz a Bordeaux játékmesteréből?


Yoann Gourcuff fantasztikus fejlődésen ment keresztül az elmúlt szezonban, mióta már nem a Milan cserepadját koptatja, hanem a Girondins Bordeaux játékát szervezi.

Ribéry is el van képedve ettől, sőt mi több, lépten-nyomon Zidane-ra emlékezteti társa:

"Komolyan mondom, szakasztott Zidane, amikor együtt vagyunk a pályán, olyan érzésem támad, mintha éppen Zizouval játszanék össze. "

“Azt hiszem, mindig is egy hullámhosszon leszünk. Mintha hatodik érzékkel rendelkezne, gyerekjáték megtalálni az összhangot vele a meccseken."

Erre szükség is lesz, a franciák számára szerdán Belgrádban az ellévoas Szerbia ellen csak a győzelem elfogadható, ha automatikus kvalifikációt szeretnének a 2010-es vb-re.

Raymond Domenech szövetségi kapitány alatt jobban inog a kispad, mint valaha, de élvezi  Jean-Pierre Escalettes-nek a bizalmát. A futballszövetség elnöke kijelentette, ha nem lesz meg az első hely, és pótselejtezőt kell játszaniuk, akkor is marad a tréner.

A délszlávok négy ponttal vezetik a csoportjukat a Domenech-csapat előtt, és egy döntetlennel már szinte biztos kijutók lennének.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu