„Platini egy maffiafőnök”

Szerző: SHLétrehozva: 2012. október 31. 16:22
Zlatan Ibrahimovic ügynöke a FIFA-t és az UEFA-t a maffiához hasonlította, Michel Platinit pedig maffiafőnöknek nevezte. Mino Raiola mindezt abból vezette le, hogy Zlatan Ibrahimovic még nem nyert Aranylabdát, holott „évek óta ő a legjobb játékos”…


 

„A FIFA és az UEFA ugyanaz a sz*r” – fogalmazott Mino Raiola az Expressen svéd lapnak, majd meg is indokolta a vádakat.

„Ha (Zlatan Ibrahimovic) nem nyeri meg az Aranylabdát, az megerősíti azt a tézist, hogy a díjat politikailag korrupt módon ítélik oda. Ha a díjat komolyan akarják venni, akkor a legjobb játékosnak adják oda, márpedig évek óta Zlatan az.”

„A FIFA és az UEFA nem transzparens. Valahol a maffiaszervezetekhez lehet hasonlítani őket. Ha a svéd kormány így viselkedne, akkor az ország fellázadna ellene.”

Az ügynök az európai szövetség elnökének is címzett néhány keresetlen szót, és komoly kritikával beszélt eddigi ténykedéséről.

„Michel Platini nem a barátom, az UEFA francia elnöke egy maffiavezér. Platini semmi fontos dolgot nem tett a labdarúgásért. Ha lenne elég bátorsága, megváltoztatná az UEFA-t.”

Raiola ügyfele, a Paris Saint-Germainben gólokat „gyártó” Zlatan Ibrahimovic neve szerepel az Aranylabda-várományosok 23-as listáján, ám kevés esély mutatkozik arra, hogy meg is kapja.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu