Küldj sms-t a szövetségi kapitánynak!

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 18. 18:54
Nem kímélik Raymond Domenechet a francia labdarúgó-válogatott szurkolói, akik külön honlapot hoztak létre abból a célból, hogy bárki a szövetségi kapitány tudtára adhassa – többnyire nem túl baráti hangvételben interpretált – észrevételeit a nemzeti együttes siralmas szerepléséről. Az alapötletet maga a szakember adta.


„Mindenkinek köszönetet mondok, akik biztosítottak támogatásukról, és sms-t küldtek nekem. Összesen kétszázat” – mondta Raymond Domenech a francia labdarúgó-válogatott szerbiai, 1-1-es döntetlenjét követően, mit sem sejtve arról, hogy ezzel csak a lovat adta a felbőszült francia drukkerek alá.

Rövidesen létre is hoztak egy honlapot azzal a szándékkal, hogy szembesítsék a kapitányt a közhangulattal, és rövid üzenetben bárki „tanácsot” adhasson számára a folytatást, illetve a nem folytatást illetően (a sok ezer üzenetből néhány lentebb olvasható).

A virtuális sms-eket olvasva megállapítható, az olaszok, sőt még az osztrákok is rendkívül hálásak Domenechnek a válogatottnál végzett munkájáért, és még hosszú, hosszú évekig szívesen látnák a Les Bleus élén…

A franciák ellenben rendkívüli módon kikeltek magukból a nemzeti együttes mindenféle taktikát nélkülöző, lélektelen játéka miatt, és több labdarúgó szerepeltetésével, illetve kihagyásával sincsenek kibékülve.

Domenechnek lenni most minden, csak nem leányálom.

 

Néhány „baráti” üzenet:
  • Ha bármit szeretnél tudni a fociról, csörgess meg! Zizou
  • Elhagytad a telefonszámomat? David - egy vélhetően Trezeguet-párti szurkoló számonkérése
  • Monny' le! - tömör, ugyanakkor nem meglepő módon igen gyakori üzenet
  • 2010 júniusában úgyis vizsgaidőszakom lesz, így legalább a vébé nem vonja el a figyelmemet - írta a francia csapat világbajnoki részvételében már nem is reménykedő, ám kétségkívül szorgos egyetemi hallgató
  • Köszönjük szépen, hogy tíz helyet ugrottunk előre a FIFA-világranglistán. Az osztrák válogatott (Ausztria múlt szeptemberben 3-1-re győzte le a franciákat világbajnoki selejtezőn)
  • Nektek van egy Domenechetek, nekünk meg egy vb-címünk - utalt a vélhetően olasz szimpatizáns a 2006-os világbajnoki döntőre

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu