Ingyen sem kellett a Fradinak Montvai

Szerző: shLétrehozva: 2008. május 20. 17:42
Nem kellett Montvai Tibor és másik három játékostársa a Ferencváros vezetőinek a téli átigazolási szezonban, pedig a nyíregyházi tulajdonosok ingyen adták volna őket kölcsönbe, ráadásul még a fizetésük egy részét is átvállalták volna, hogy segíthessenek a küszködő zöld-fehér alakulaton. A csatár elévülhetetlen érdemeket szerzett a Kecskeméti TE NB II-es bajnoki címének megszerzésében, az Üllői úton például az ő duplájával nyertek az FTC ellen a bács-kiskun megyeiek.


Nyert a Kecskemét, méghozzá nem is akármit! Az NBII. Keleti csoportjában a bajnoki cím megnyeréséből nagyban kivette a részét Montvai Tibor, a Nyíregyháza Spartacus labdarúgója, aki kölcsönben szerepel a hírös város csapatában tavasszal.

 

Mielőtt a játékost kölcsönadta volna a Szpari, előtte felajánlották a Ferencvárosnak is, valamint mellé még másik három labdarúgót: Sipos Tamást (utánpótlás válogatott), Erdélyi Miklóst (kapus), George Menougongot (csatár, támadó középpályás).

 

A labdarúgókat ingyen kaphatta volna meg az Üllői úti csapat, ráadásul a fizetésük egy részét is a Nyíregyháza állta volna tavasszal.

 

Az ügy pikantériája, hogy Montvai a Kecskemét színeiben ontotta a gólokat, ráadásul a Ferencváros elleni idegenbeli mérkőzést is az ő két góljának köszönhetően nyerte meg együttese, amivel el is dőlt a feljutás kérdése a Keleti csoportban.

 

Révész Attila, a Spartacus klubmenedzsere megerősítette információinkat, valamint hozzátette, lassan ők maguk szorulnak segítségre, annyi a sérült labdarúgójuk.

 

Ráadásul sárga és piros lapok miatt két eltiltottjuk is lesz a Honvéd elleni hétvégi bajnoki meccsen, ami külön megnehezíti a csapat dolgát.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu