Guardiola félti a Realtól a Bayernt

Létrehozva: 2014. április 16. 17:18
Josep Guardiola figyelmeztette a Bayern München játékosait, hogy veszélyes játékot űznek jelenlegi formájuk hanyatlásával, és éppen ezért félti is őket a Real Madrid elleni jövő heti Bajnokok Ligája-elődöntőtől.


A spanyol szakember azok után, hogy rekordgyorsasággal, már márciusban bebiztosította a bajorok számára a bajnoki címet az addigi megtörhetetlen ritmus felborulásáról beszélt a hétvégi Dortmund elleni 3-0-s zakó nyomán. A másodosztályú Kaiserslautern elleni Német-kupa-elődöntő közeledtével is ez volt a legfontosabb témakör.

„Ha Madridban is úgy játszunk, ahogy tettük mostanában, akkor nincs esélyünk bejutni a döntőbe – jelentette ki Guardiola sajtótájékoztatóján kedden. – Ez a futball kevés nemcsak a BL-fináléhoz, hanem bármilyen fináléhoz."

„Ha nincs meg a koncentráció, fejben lemaradunk, akkor minden lassabban történik, és ez óriási veszélyt jelenthet számunkra" – tette hozzá a vezetőedző, akivel a Bayern egészen mostanáig megállíthatatlanul menetelt.

A Bayern utoljára a 2011/2012-es BL-szezonban találkozott a Real Madriddal, amikor az elődöntőben idegenben lőtt több góllal verte meg a spanyolokat, mielőtt az Allianz Arenában büntetőkkel elbukta a finálét a Chelsea ellen.

Az első BL-elődöntőt április 22-én rendezik a Santiago Bernabéuban.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu