Gerrard elárulta: Irány az MLS

Létrehozva: 2015. január 3. 14:25
Egy nappal azután, hogy a Liverpool hivatalosan bejelentette Steven Gerrard nyári távozását, a középpályás azt is elárulta, hogy az Egyesült Államokban folyatja pályafutását.


A Vörösök hivatalos Twitter-oldalukon jelentettek meg egy rövid közleményt. Eszerint magyar idő szerint 18 órakor maga a klublegenda beszél a Liverpool TV-nek a folytatásról, konkrétan arról, hogy az MLS lesz a következő állomás.

Az elmúlt napokban, mielőtt megerősítették az angol válogatott sztár távozását már három tengerentúli együttes hoztak szóba vele, a favoritnak pedig a bajnoki címet alig néhány hete megszerező Los Angeles Galaxy tűnik.

Ezzel gyorsan leszámolhatunk azokkal a nyilatkozatokkal, amelyet a Southampton menedzsere, Ronald Koeman és a Real Sociedad vezetőedzője, David Moyes tett, vagyis szívesen látnák csapatuk soraiban a 34 éves játékost.

A kiváló francia szakember, Gerrard Houllier viszont, akinek kezei alatt annak idején debütált a Mersey-partiak színeiben úgy nyilatkozott, hogy rövid időn belül a menedzseri székbe várja az Anfielden.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu