Gera Zoltán a Fulham mellett döntött

Szerző: shLétrehozva: 2008. június 9. 19:27
Távozik a West Bromwich Albion együttesétől Gera Zoltán. A birminghami klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a magyar játékos a Fulhamben folytatja pályafutását.


Hosszabb ideje bizonytalan volt Gera Zoltán sorsa: a magyar futballista ugyanis annak ellenére sem mondta biztosra maradását, hogy a West Brom feljutott az élvonalba.

 

A válogatott játékossal kapcsolatban több klub neve is felmerült, lehetett hallani az Everton, a Newcastle-ről, a Fulhamről, sőt, még a skót Celticről és a portugál Benficáról is.

 

Gera korábban a sporthirado.hu kérdésére nem erősítette meg, hogy ezek a csapatok érdeklődnének utána, csupán annyit mondott, hogy ezek közül néhány igaz, néhány nem…

 

Az már kiderült, hogy a Fulham igaz volt, hiszen a magyar futballista a WBA hivatalos honlapjának híre szerint az élvonalban bentmaradó együtteshez igazol.

„A lehetőségeinkhez mérten a legjobb ajánlatot adtuk Zoltánnak, többet nem tehetünk” – mondta Tony Mowbray, a birminghami klub menedzsere. – „Most már csak annyi a dolgunk, hogy a legjobbakat kívánjuk neki, egy igazi profit ismerhettünk meg benne.”

 

A magyar futballista két szezonon keresztül az élvonalban, az utóbbi kettőben pedig a második ligában szolgálta klubját. 155 mérkőzésen viselte a WBA mezét, ezeken 25 gólt szerzett. Ezt az évet tíz góllal zárta.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu