Bale megúszta, gyorsan visszatér

Létrehozva: 2013. április 5. 18:30
Komolyabb sérülés nélkül megúszta Gareth Bale a Tottenham Basel elleni 2-2-re végződött csütörtöki Európa-liga-meccsén történt ijesztő balesetét. A londoniak hivatalos oldalukon közölték, hogy csak ficama van.


A ránézésre súlyos, akár idényének is véget vető sérülést André Villas-Boas véleményesnek nevezte, délelőtti állítása szerint látott esélyt arra, hogy a meghatározó középpályás alaposan megdagadt lábával még a tavasszal ismét pályára lépjen. Mindezt az orvosi vizsgálatok eredménye nélkül nélkül mondta, de a helyzet ennél sokkal jobb.

A Spurs honlapján péntek este megjelent közlemény szerint Gareth Bale, továbbá a szintén csütörtökön megsérült William Gallas és Aaron Lennon mind átesett a szükséges teszteken, és pozitív az állapotuk. Mint kiderült, mindhárman edzésbe állhatnak két héten belül, vagyis a walesi sztár nagyjából április közepén újra játszhat.

A hír életmentő lehet a Premier League-ben a dobogóért küzdő együttesnek, amely a Portóval El-t nyert menedzser irányításával a nemzetközi porondon is szívesen alkotna. A folytatást azonban a trió, továbbá a szintén a héten megsérült Aaron Lennon nélkül kell kiharcolni Svájcban jövő csütörtökön úgy, hogy közben az Everton következik a hétvégén a bajnokságban. Talán a Manchester City ellen mindannyian felépülhetnek április 21-ére.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu