A póker-vb-n tűnt fel a Barca sztárja

Létrehozva: 2013. július 9. 15:02
Miközben Lionel Messi Ronaldo buliján engedte ki a gőzt, a Barcelona egy másik sztárja is Las Vegasban tűnt fel. Gerard Piqué azonban nem szórakozni érkezett, hanem a póker-világbajnokság 10 ezer dolláros nevezési díjú főversenyén szerepelt és élte túl az 1. napot. 6352-en indultak, az összdíjazás 60 millió dollár, az első 9-et kap.


A katalánok világ- és Európa-bajnok középső hátvédje óriási formában kezdett hétfőn, így a kezdő 30 ezer zsetonját néhány óra alatt több mint háromszorosása növelte és a több ezer versenyző között az élmezőnyben állt.

A menetelése viszont hamar bukószériába csapott át, szinte az összes pénzét elherdálta, végül egy all in mentette meg a kieséstől, de így is bőven az induló tét alatt, valamivel kevesebb mint 20 ezer zsetonnal várja a folytatást.

Ha már sportolók, az NBA All Star Paul Pierce, az olimpiai bajnok sífutó, Petter Northug, a BL-győztes futballista, Teddy Sheringham és például a krikettlegenda Shane Warne is feltűnt már a világ legnagyobb pókerversenyén.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu