KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "XHERDAN_SHAQIRI"
Podolski után Shaqiri is az Interé lehet 2015. január 5. 16:03 Az Inter megegyezett Xherdan Shaqirivel, a Bayern München svájci válogatott szélsőjével - értesült Gianluca Di Marzio, a Sky Italia átigazolási szakértője.
 
Komoly érvágás a Bayernnek 2013. október 16. 14:33 Hat hétig nem számíthat svájci középpályására, Xherdan Shaqirire a Bajnokok Ligája-címvédő, német bajnok és kupagyőztes Bayern München labdarúgócsapata.
 
Jó üzletet csinált a Bayern – videó 2012. április 9. 10:53 Xherdan Shaqiri a következő idényben már a Bayern München labdarúgója lesz, egyelőre viszont a Basel szurkolóit örvendezteti. A Luzern elleni találkozón szerzett ollózós gólja után pirosra tapsolták a kezüket, kapásból ekkora gólt ragasztani a kapuba tényleg csak a legnagyobbak tudnak. A hasonló megmozdulások miatt vetettek rá szemet a bajorok megfigyelői. Aligha lőttek mellé.
 
Shaqiri a Bayerné 2012. február 8. 12:58 Hivatalosan ugyan még nem jelentették be, de tulajdonképpen tény: Xherdan Shaqiri 2016-ig aláírt a Bayern Münchenhez - írja a Bild.
 
Shaqiri orvosin a Bayernnél 2012. február 7. 17:14 Xherdan Shaqiri, a Basel szélsője most esik át a kötelező orvosi vizsgálaton a Bayern Münchennél, tudta meg a Bild.
 
Megállapodtak: Shaqiri a Bayerné lesz 2012. február 6. 15:51 A Bayern München és a Basel megegyezett, Xherdan Shaqiri nyártól az Allianz Arenában futballozik – szellőzte meg a Kicker német sportlap. A megállapodást a héten jelenthetik be hivatalosan.
 
A Roma vagy a Fiorentina helyett Basel! 2011. október 8. 14:52 A svájciak 19 éves tehetségét, Xherdan Shaqirit állítólag a Roma és a Fiorentina is árgus szemekkel figyeli, de ő egyelőre nem gondol a klubváltásra. Elmondta, örül, hogy a Basel játékosa lehet, és a jelenlegi csapatával szeretne sikereket elérni...
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu