KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WTA_MONTREAL"
Megszakadt Szávay győzelmi sorozata 2010. augusztus 19. 20:50 Nem sikerült az újabb bravúr Szávay Áginak, a montreali kétmillió dollár összdíjazású WTA Grand Prix nyolcaddöntőjében. Egy óra tíz perc alatt, 6:3, 6:3-ra kikapott az idei wimbledoni döntős orosz Vera Zvonarjovától. Szávay Ági pályafutása eddigi leghosszabb győzelmi sorozata fejeződött be, a július elején, Budapesten indult menetelés 12 meccsen át tartott.
 
Újabb krimi, újabb Szávay-siker! 2010. augusztus 18. 23:49 Több, mint két és félórás, idegőrlő csatában, szetthátrányból fordítva győzött ismét Szávay Ágnes a Rogers Cupon, a kétmillió dollár összdíjazású montreali keménypályás WTA-tornán. Top 20-as játékos, a belga Yanine Wickmayer volt az áldozata. A nyolc közé jutásért a nyolcadik kiemelt orosz Vera Zvonarjova vár rá.
 
Ana Ivanovics még egy hétig a trónon 2008. augusztus 4. 10:17 Szávay Ágnes korai stockholmi búcsúja ellenére továbbra is a tizennegyedik helyen áll a női teniszezők világranglistáján. Dinara Szafina egy helyet javított, jelenleg a hetedik, míg Marija Sarapova visszacsúszott a negyedik helyre. A rangsort még egy hétig Ana Ivanovics vezeti Jelena Jankovics előtt, de a két versenyző augusztus 11-én helyet cserél.
 
Szafina idei harmadik trófeáját nyerte 2008. augusztus 3. 21:03 Magabiztos győzelmet aratott Dinara Szafina a Montrealban zajló 1,34 millió dollár összdíjazású női tenisztorna fináléjában. A hetedik helyen kiemelt versenyző a szlovák Dominika Cibulkovát verte két szettben, 6:2, 6:1-re. Az orosz versenyző ezzel karrierje nyolcadik tornagyőzelmét aratta.
 
Szafina-Cibulkova finálé Montrealban 2008. augusztus 3. 08:29 Folytatja jó szereplését a Montrealban zajló, 1.34 millió dollár összdíjazású kemény pályás WTA-tornán a szlovák Dominika Cibulkova, aki a tizedik helyen kiemelt francia Marion Bartoli legyőzését követően jutott be a vasárnapi fináléba. Bár kettejük csatájának első játszmáját a papíron esélyesebb francia nyerte, a szlovák egyenlíteni tudott, majd a döntő szettben is ellenfele fölé kerekedett.
 
Tenisz, Montreal: Czink Melinda megsérült, párosban is búcsúzott 2008. július 31. 18:39 Az egyes után párosban is búcsúzott Czink Melinda az 1,34 millió dollár összedíjazású montreali keménypályás női tenisztornától.
 
Sarapova nyert, majd visszalépett 2008. július 31. 09:36 Vállsérülés miatt véget ért Marija Sarapova számára az 1,34 millió dollár összedíjazású montreali keménypályás női tenisztorna. A harmadik helyen kiemelt orosz szépség előbb három játszmban nyert Marta Domachowska ellen, és azután lépett vissza. Három szettben harcolta ki a továbbjutást Ana Ivanovics is.
 
Tenisz, Montreal: Gyementyjeva és Zvonarjova is elszállt 2008. július 30. 07:51 Az orosz Jelena Gyemenetyjeva és Vera Zvonarjova is búcsúzott a Montrealban zajló, 1 millió 340 ezer dollár összdíjazású WTA-tenisztorna második fordulójában. A kanadaiak üdvöskéje, Aleksandra Wozniak továbblépett az első fordulóból tajvani ellenfelével szemben.
 
Tenisz: Montreal: Czinkék meccsét elhalasztották az eső miatt 2008. július 29. 07:38 Az eső miatt félbeszakadt a Czink Melinda-Olaga Savcsuk duó első meccsét az 1 millió 340 ezer dollár összdíjazású montreali tenisztorna első fordulójában, a párosok versenyében. A magyar-ukrán egység 2:1-re vezetett, amikor elkezdett esni.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu