KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TOUR_DOWN_UNDER"
Armstrongot egy pár cipővel búcsúztatták 2011. január 23. 22:54 Nem csak akkor veszem majd fel, amikor legközelebb eljövök, hanem lehet, hogy már ma este! – köszönte meg a hétszeres Tour-győztes Lance Armstrong a Mike Rann-tól, Dél-Ausztrália elnökétől kapott R. M. Williams cipőt, utolsó nemzetközi profi versenyén.
 
TDU: Az égiek döntöttek a végén! - videó 2011. január 23. 08:25 A rövid, 90 kilométeres zárószakaszon a Team Sky megismételte tavalyi bravúrját, kettős győzelmet szerezve Ben Swift és Greg Henderson révén Adelaide-ben, s így az összetettet is eldöntötték.
 
Tour Down Under 5. szakasz - videó 2011. január 22. 07:57 A spanyol Francisco Ventoso nyerte a sprinthajrát az új profi kerékpáros sorozat, a WorldTour első eseménye, az ausztráliai Tour Down Under 5. szakaszán, a hazaiak ásza, Matthew Goss pedig nyílttá tette az összetettet egy nappal a verseny vége előtt.
 
Totális Garmin-siker a TDU-n - videó 2011. január 21. 07:17 Újabb fiatal ausztrál sikere Ausztráliában a többszörös pályavilágbajnok Cameron Meyer (23) révén, a 4. szakaszon azonban nem tömeghajrán dőlt el a helyezések sorsa, ugyanis először „ért haza” egy szökés.
 
Tour Down Under 3. szakasz - videóval 2011. január 20. 07:07 2010. huszonhárom év alatti világbajnoka, az ausztrál Michael Matthews nyerte a Tour Down Under 3. szakaszát, élete első győzelmét aratva a legmagasabb szinten, WorldTour versenyen.
 
Robbie McEwen: 39. évében újra a csúcson 2011. január 19. 20:52 A 38 éves Robbie McEwenről nem sokan gondolták még a múlt héten, hogy a világ első WorldTour eseményén, a Tour Down Underen magára húzza majd az összetettben vezetőnek járó narancs trikót…
 
Tour Down Under - 1. szakasz - videóval 2011. január 18. 08:48 Az ausztrál Matthew Goss a felvezető kritérium, a Cancer Council Classic után magabiztosan nyerte a Tour Down Under első szakaszán a sprintbefutót, megszerezve az összetettben vezetőnek járó trikót.
 
Bukással kezdődött a TDU-nyitány - videó 2011. január 16. 11:31 A kerékpáros WorldTour sorozat felvezető eseménye, az ausztráliai Tour Down Under -t megelőző kritérium, a Cancer Council Classic meglepetés eredményt hozott, elmaradt az előzetesen várt Cavendish-Greipel összecsapás egy bukás következtében.
 
TDU: Sprinterkirály a sprinterkirályról 2011. január 16. 09:38 Mario Cipollini szoros csatát vár napjaink legjobb országúti sprintere, Mark Cavendish, és a címvédő, Andre Greipel között a mai felvezető kritériummal, a Cancer Council Classic viadallal kezdődő Tour Down Under-ön.
 
TDU: Armstrong búcsúversenye vasárnaptól 2011. január 15. 22:24 Holnap kerül sor az első hivatalos WorldTour esemény, az ausztráliai Tour Down Under kerékpárverseny felvezető futamára, a Cancer Council Classic kritériumra. A viadal a sportág élő legendája, a hétszeres Tour-győztes Lance Armstrong utolsó USA-n kívüli versenye lesz.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu