KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TESZT"
Kubica helyettese szombat leggyorsabbja 2011. február 12. 18:16 Ilyet?! Először vezette a Robert Kubica súlyos balesete után megüresedett Renault-t Nick Heidfeld, aki a jerezi tesztelés második napján rögtön a leggyorsabb időt futotta szombaton. A 11 pilóta részvételével rendezett gyakorláson a német mögött a második helyen az új Ferrari F150th volánjánál Fernando Alonso lett, a harmadik helyen a pénteki edzésnap leggyorsabbja, Michael Schumacher végzett, a világbajnok Sebastian Vettel a hatodik pozícióban zárt.
 
Teszten a Merida tárcsafékes krosszgépe 2010. november 13. 11:20 Nagyon érdekes, nehezen bekategorizálható bringát volt módunkban tesztelni a szerencsére kiváló október-novemberi időben. Különböző kategóriájú kerékpárok tesztjénél általában nem érdemes vesztegetni a szót magára a kategóriára, de úgy érzem, a Merida Cyclocross 4 Disc-nél szükség van erre, ráadásul egy első hallásra fura ellentmondást fogunk feloldani, hogyan lehet agy cyclocross-kerékpár mindenes bicó???
 
Hamilton-sikerrel zárult az előidény! 2010. február 28. 17:06 Tizenöt tesztnap után lezárult az autóbemutatókkal is tarkított előidény a Formula-1-ben és a legjobb szájízzel a McLaren-Mercedes készülhet a szezonnyitó Bahreini Nagydíjra. A barcelonai kollektív gyakorlás utolsó napján ugyanis a 2008-ban világbajnok Lewis Hamilton bizonyult a leggyorsabbnak Mark Webber és Felipe Massa előtt. Folytatás tizenkét nap múlva az első verseny pénteki edzéseivel!
 
F-1: Rosberg zseniális volt a Mercivel 2010. február 27. 17:11 Ismét változott a helyzet Barcelonában a 61. Formula-1-es világbajnokság előtti utolsó kollektív teszten: Mark Webber csütörtöki és Nico Hülkenberg pénteki, vagyis a Read Bull és a Williams részsikere után szombaton a Mercedes hívei örülhettek. A Michael Schumachert váltó Nico Rosberg ugyanis meggyőző fölénnyel előzte meg pilótatársait, mögötte Sebastien Buemi és Jenson Button került még a top3-ba. Felipe Massa csak az ötödik lett a Ferrarival.
 
Alonso-Button párbaj a barcelonai pályán 2010. február 24. 15:54 Megítélés kérdése! A szurkolók ezt mondják: még két hét a szezonnyitóig! A felkészülésben lemaradó csapatok és versenyzők azonban így sóhajthatnak: már csak két hét a világbajnokság kezdetéig! Igen, lassan, de biztosan az előidény hajrájához érkezett a Formula-1-es mezőny, ezt mutatja, hogy csütörtökön kezdetét veszi Barcelonában az utolsó tesztelés. A Spanyol Nagydíj helyszínén vasárnapig köröznek majd a pilóták, most már a valóshoz közeli képet kaphatunk az idei autót gyorsaságáról és megbízhatóságáról.
 
Micsoda tempó: Button csúcsot döntött! 2010. február 20. 17:11 Parádés eredménnyel zárult szombaton az erre a hétre kiírt jerezi Formula-1-es tesztelés: a tavalyi világbajnok Jenson Button ugyanis 1:18,871 p-cel, az idei legjobb idővel bizonyult a leggyorsabbnak. A remek körülmények között rendezett gyakorláson Robert Kubica végzett a második helyen 1:19,114-gyel, ez is jobb, mint Mark Webber (1:19,299) eddigi legjobbja. Szombaton Kobajasi Kamui volt a harmadik, míg a kétszeres világbajnok Fernando Alonso csak a hatodik helyen zárt.
 
Webberrel is szárnyalt a Red Bull 2010. február 19. 17:09 Eltűntek az esőt hozó felhők Jerezben, így pénteken végre jó körülmények között készülhettek a csapatok a Formula-1-es világbajnokságra. Ennek megfelelően alakult a végső sorrend: Mark Webber volt a leggyorsabb Fernando Alonso és Jenson Button előtt, vagyis hellyel-közzel olyan top3 alakult ki, amely egy futamon is összejöhet. A hétszeres világbajnok Michael Schumacher az ötödik lett, mivel az újonc Nico Hülkenberg is megelőzte.
 
F-1: ismét az eső volt az úr Jerezben 2010. február 18. 17:26 Továbbra is rossz időben kell gyakorolniuk a csapatoknak a március közepén kezdődő Formula-1-es világbajnokságra, a hatodik jerezi napon is nagy részt vizes pályán repesztettek a versenyzők. Ezúttal az esőmenőnek tartott Rubens Barrichello volt a leggyorsabb az újonc Vitalij Petrov, valamint a szerdán verhetetlen Sebastian Vettel előtt. Meglepetés, hogy a 2008-ban világbajnok Lewis Hamilton csak a tizedik helyen zárt, mindössze Sebastien Buemit és a korábbi csapattárs Heikki Kovalainent előzte meg.
 
Mint egy futamon: Seba, Lewis és Felipe 2010. február 17. 17:16 Négy nappal a második kollektív gyakorlás lezárását követően Jerezben folytatódott a Formula-1-es csapatok felkészülése és idén először alakult ki olyan top3-as sorrend, amely akár egy futam végeredményeként sem lenne meglepő. A legjobb időt ugyanis a tavaly négy versenyen győztes Sebastian Vettel érte el, mögötte a 2008-ban világbajnok Lewis Hamilton, valamint Felipe Massa végzett.
 
Hamilton-parádé: a végéről az élre! 2010. február 13. 17:12 Ennél jobb csattanóval nem is szolgálhatott volna a jerezi Formula-1-es teszt! A szombati utolsó napon ugyanis autóba ült a hétszeres világbajnok Michael Schumacher, valamint a tavaly négy futamgyőzelmet arató Sebastian Vettel! De a nyolc órás száguldás igazi hőse a 2008-ban világbajnok Lewis Hamilton volt, aki hosszú időn át a tíz fős mezőny végén állt. A hajrában azonban tempót váltott és a hét legjobb idejével (1:19,583 p) jelezte, a McLaren remek kocsit épített erre a szezonra.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu