KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SHAKIRA"
A Barca Shakira koncertjén is ünnepelt 2011. május 30. 09:05 Galéria! Méltóképp ünnepelte meg a Barcelona a Bajnokok Ligája-győzelmet vasárnap, az együttes óriási utcai parádét csapott a városban, majd a csordultig telt Camp Nouban tettek látogatást, mielőtt megérkeztek volna Shakira koncertjére.
 
Shakira megvigasztalta Piquét 2011. április 21. 20:21 A popdíva Shakira először izgulta végig a helyszínen szerelme, a Barcelona-védő Gerard Piqué mérkőzését a szerda esti kupaclásicón, a Mestallában. A temperamentumos kolumbiai énekesnő nagyon együtt élt a meccsel, egy-egy kihagyott katalán helyzetnél nem is tudta leplezni csalódottságát. Végül nem hozott szerencsét a futballistának (Cristiano Ronaldo gólja döntött), de a lefújás után sietett megvigasztalni őt. Shakira a Clásicón - videó!
 
Piqué és Shakira egy pár - bizonyíték 2011. március 14. 18:25 A kolumbiai Caras magazin keddi számában jelenik meg először az a fotó, amely nem hagy kétséget afelől, fülig szerelmes egymásba Gerard Piqué, a Barcelona középhátvédje és a popdíva Shakira. Az interneten már futótűzként terjed a hír, hogy egy paparazzinak sikerült megörökítenie, ahogy elcsattan egy csók közöttük. A képet a Caras engedélyével hétfőn hozta nyilvánosságra a vanitatis.com weboldal. Korábban arról pletykáltak, egymillió eurót is megérhet ez a fénykép!
 
„Piqué, lőj egy gólt Shakirának” 2011. február 10. 21:09 Új álompárról áradoznak a spanyolajkú világ sajtójában! Kevesen kételkednek abban, hogy Gerard Piqué és a kolumbiai popsztár Shakira fülig szerelmesek egymásba azután, hogy a futballista Facebook oldalán tett fel képet arról a buliról, ahol közösen ünnepelték február másodikai szülinapjukat. A szerdai spanyol-kolumbiai meccsen természetesen ez volt a téma, néhány szurkoló transzparenssel készült, a vendégtábor ovációban tört ki, ahányszor csak megjelent a kivetítőn a futballista.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu