KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PENAROL"
Libertadores-kupa-döntő: bármi lehet 2011. június 16. 10:42 Nem született gól a Libertadores-kupa döntőjének első mérkőzésén, Montevideóban. A házigazda Penarol ugyan egyszer betalált, csakhogy lesről, a Santos pedig több ígéretes helyzetet elpuskázott - pontosabban nem tudott kibabrálni Carlos Sosa kapussal. A Penarol a hatodik, a Santos pedig a harmadik Libertadores-kupa-győzelmére hajt. A visszavágó június 22-én esedékes.
 
Libertadores Kupa: kialakult a döntő 2011. június 3. 10:41 A brazil Santos után az uruguayi Penarol került az idei Libertadores Kupa fináléjába. A sárga-feketék ugyan 2-1-re kikaptak a Vélez Sársfield otthonában, ezzel az idegenben szerzett találattal a döntőbe masíroztak. Június 15-én Montevideóban, egy hétre rá Sao Paulóban találkoznak egymással a csapatok.
 
Uruguayban a korábbi Real-ász 2010. szeptember 2. 18:20 Uruguayban talált magának új csapatot a Real Madrid korábbi nagyszerű középpályása, Santiago Solari.
 
Real: Gago nyolc perc után lesérült 2010. augusztus 25. 10:44 Térdsérülést szenvedett a keddi Bernabéu-kupán a találkozót 2-0-ra nyerő Real Madrid hátvédje, Fernando Gago, aki a szünetben lépett pályára, de mindössze nyolc perc játék után cserét kért - adta hírül a klub hivatalos honlapja.
 
A Real megnyerte a Bernabéu-kupát! 2010. augusztus 25. 00:14 GÓLVIDEÓK! Különösebb megerőltetés nélkül győzött 2-0-ra a Real Madrid a Penarol elleni barátságos mérkőzésen, amelyet a Bernabéu-kupa keretében rendeztek. José Mourinho legénysége először játszott odahaza, s 80 ezer ember előtt mutathatta meg, mennyire kovácsolódott össze a nyári felkészülési időszakban. A három meg nem adott gólt hozó összecsapás első félideje felejthetőre sikeredett, ám a fordulást követően Ángel Di María és Rafael Van der Vaart révén győzelemmel indította szezonját a királyi alakulat.
 
Kiütötte ellenfelét a hátvéd 2009. augusztus 9. 16:30 Videóval! Bokszmeccs szakította félbe az uruguayi Penarol és az argentin Newell's Old Boys barátságos mérkőzését Dél-Amerikában. Már a bemelegítés során tudni lehetett, lesznek még forró pillanatok, akkor a szurkolók bontották a rendet, a mérkőzés során pedig maguk a játékosok szították tovább a kedélyeket. A 37. percben félbeszakadt találkozót nem ismétlik meg.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu