KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MIKOCZY_ZOLTAN"
Overdose nem megy a tengerentúlra 2011. július 28. 11:48 Vagy Angliában fut, vagy cseh-német túra vár Overdose-ra - mondta el a magyar csodaló tulajdonosa, Mikóczy Zoltán, aki hozzátette, bár nevezett az Egyesült Államok legnagyobb versenyfesztiváljára, a Breeders’ Cup-ra, a fellépő súlyos költségek miatt a törlés mellett döntött.
 
Overdose újra Magyarországon futhat 2010. április 2. 11:39 Mikóczy Zoltán, Overdose tulajdonosa nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a csodaló tavasszal ismét Magyarországon fusson. A pénteken ötéves Dózi számára azonban továbbra is a júniusi Royal Ascot a prioritás.
 
Sztárként fogadták Overdose-t a németek 2010. január 26. 14:07 Örömmel jelentjük, hogy Overdose megérkezett Németországba, sőt, mint ahogy azt Mikóczy Zoltán, a magyar csodaló tulajdonosa elmondta, arrafelé sztároknak kijáró fogadtatásban részesítették a lovat. Egyelőre kemény munkát nem végeztetnek vele Hoppegartenben, ugyanakkor megkapta versenypatkóját Overdose - írja a PannoniaOverdose.hu.
 
Overdose Németországban kezdi az évet 2009. december 31. 16:53 Ugyan már korábban is felmerült e lehetőség, bizonyossággá csak most vált: Overdose az év első két hónapját Hoppegartenben tölti, hogy Ribárszki Sándor felügyelete alatt végezhesse a 2010-es szezon versenyeire történő felkészülésének első komolyabb munkáit.
 
Jó hír! Nem tört el Overdose lába! 2009. május 20. 13:33 Kedd délután megröntgenezték az ezidáig veretlen csodalovat, Overdose-t - írja a pannoniaoverdose.hu internetes oldal. Jó hír a lósportért rajongók számára, hogy az angliai születésű ménnek nem tört el a lába, semmilyen elváltozás nincs a patacsontjánál, így egy hosszabb felépülést követően ott folytathatja, ahol abbahagyta. Mikóczy Zoltán tulajdonos szerint minimum kéthetes rehabilitáció vár Dózira.
 
Overdose nagyon beteg! 2009. május 13. 17:15 Mikóczy Zoltán, Overdose tulajdonosa a napokban elmondta, továbbra is az a cél, hogy mindkét futamban induljanak a június 16. és 20. között megrendezésre kerülő Royal Ascoton, ám a ló jelenleg nincs olyan állapotban, hogy a május 23-i Temple Stakes-en részt vegyen. Egy német hírportál ehelyett egy május 31-i, Chantilly-ban sorra kerülő Group 2-es felvezető versenyt emlegetett vele kapcsolatban, ám mint kiderült, ez csak kacsa volt. Csakúgy, mint Overdose állítólagos eladása.
 
Futni fog, de ne fogadjanak Overdose-ra! 2009. április 14. 19:10 Elpatkolták, ám köszöni, most már jól van Overdose. A magyar lósport zászlóshajója, a világ egyik legismertebb és legelismertebb fenoménja vasárnap rajthoz áll és minden bizonnyal győzni is fog a Kincsem Parkban. Az érdeklődők ingyen láthatják őt, a futam előreláthatólag este hat körül kezdődik majd. A fogadókedvűeknek egy jó tanács: ne fogadjanak Overdose-ra...
 
Overdose a lósport Cristiano Ronaldója 2009. március 12. 15:33 Ismét Magyarországon Overdose! Jelenleg a világranglista harmadik helyén álló magyar csodaló április 19-én a Kincsem Parkban kezdi meg idei szezonját. Nem is akárkivel a hátán! Christophe Soumillon, a világ legjobbjának tartott zsoké fogja megülni a tavaly berobbant mént. Nem mellékes az sem, hogy „Dózi” mellé állt egy teljes mértékben magántulajdonú biztosítótársaság is, amely ezt az évét szponzorálja majd. Mindezt Mikóczy Zoltán, Overdose tulajdonosa jelentette be egy sajtótájékoztató keretében a Magyar Tudományos Akadémia különtermében.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu