KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MATEJ_FERJAN"
Drog okozta a magyar motoros halálát? 2011. július 1. 19:31 A gorzówi ügyészség tájékoztatása szerint kábítószert találtak a május 22-én (?) elhunyt salakmotoros, az évek óta magyar licensszel versenyző Ferjan Matej szervezetében. De azt egyelőre nem lehet kijelenteni, hogy a droghasználat okozta volna a tragédiát.
 
Elhunyt a magyar salakmotor királya 2011. május 22. 16:32 Vasárnap reggel, fél kilenckor lakása előtt, lengyelországi Gorzówban, a kocsijában, holtan találták meg Matej Ferjant salakmotor-versenyzőt - adta hírül a legnagyobb helyi internetes sportportál, a sportowefakty.pl.
 
Salakmotor: önerőből utaznak magyarok a csapatvilágbajnokságra 2008. július 10. 01:45 Profi vaspapucsosok, amatőr feltételek. Csapat világbajnoki selejtezőre készül a magyar salakmotor válogatott. A nemzeti együttes két napja Miskolcon gyakorol a Népkerti Speedway arénában. Jacsó Tibor csapatvezető szerdán délután kihirdette az utazó keretet.
 
Salakmotoros ob: Ferjan Matej nyerte a nyitófordulót 2008. május 31. 18:12 A papírformának megfelelően a címvédő Ferjan Matej győzelmével zárult a salakmotoros egyéni magyar bajnokság debreceni nyitófordulója.
 
Salakmotoros Eb-elődöntő: Ferjan nyert, négy magyar továbbjutó 2008. május 17. 19:59 Nem várt nagy magyar sikerrel zárult a salakmotoros Európa-bajnoki sorozat gyulai elődöntője, melyen négy hazai versenyző végzett az első nyolc között, s jutott be ezzel a júniusi középdöntőbe. Az első helyet Ferjan Matej szerezte meg.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu