KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MARTIN_BRODEUR"
Kidőlt az olimpiai bajnok kapus 2011. október 20. 11:14 Vállsérülése miatt egy ideig a palánk innenső oldalán marad Martin Brodeur, a tengerentúli profi jégkorongligában (NHL) érdekelt New Jersey Devils sztárkapusa.
 
Brodeur kivédte a Párducok szemét 2010. január 21. 09:08 A New Jersey Devils hazai környezetben 2-0-ra nyert a Florida Panthers ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi, szerdai játéknapján. A hazaiak kapusa, Martin Brodeur 22 védést produkálva őrizte meg hálóját a góltól, NHL-pályafutása 108. hibátlan mérkőzését abszolválta.
 
Ez a rekord is csak karnyújtásnyira van! 2009. március 21. 08:25 Martin Brodeur újabb csúcshoz közelít. A New Jersey Devils kapusa a Minnesota ellen 4-0-ra megnyert mérkőzésen 101. alkalommal nem kapott gólt az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokságban (NHL). A kiváló portásnak így már csak két shutoutra van szüksége ahhoz, hogy beérje a ligarekorder Terry Sawchukot.
 
Brouder immár egyedül csúcstartó 2009. március 18. 07:29 Tizenegy mérkőzést rendeztek az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) alapszakaszának keddi játéknapján. A New Jersey 3-2-re verte meg hazai pályán a Chicagót, ez pedig sporttörténelmi jelentőségű, hiszen Martin Brodeur kapus 552. alkalommal védte győztes csapat hálóját. A Devils hálóőre ezzel Patrick Roy csúcsát adta át a múltnak. Négy meccs is szétlövés után dőlt el, a Rangers, a Toronto, a Minnesota és az Edmonton örülhetett.
 
Egy kanadai hálóőr lehetetlen rekordja 2009. március 15. 08:26 A 36 éves Martin Brodeur nevétől hangos az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL), miután a Ney Jersey Devils a Montreal Canadiens ellen 3-1-re megnyert mérkőzésén karrierje 551. sikerét érte el a kanadai hálóőr. Ezzel 986. NHL-találkozóján beérte az örökranglistán éllovas Patrick Roy-t. Zsúfolt napon van túl a liga, hiszen a 13 szombati találkozóból 5 meccsen csak a szétlövés, kettőn pedig a hosszabbítás döntött. Összesen 14 találatot hozott a kanadai rangadó, a Toronto Maple Leafs és a Calgary Flames összecsapása.
 
Egy győzelemre a nagy rekordtól Brodeur 2009. március 13. 07:13 A New Jersey Devils hazai pályán 5-2-re győzte le a Phoenix Coyotes együttesét az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) csütörtöki játéknapján, ezzel 550. sikerét aratta Martin Brodeur. A kiváló kapus így már csak egy sikerre van attól, hogy beállítsa Patrick Roy NHL-rekordját. Hazai pályán szétlövés után szenvedett vereséget a Detroit Red Wings a Calgarytól, Alekszander Ovecskin szezonbeli 48. gólja mellett egy gólpasszal is segítette a Washingtont.
 
Már csak két győzelem kell a rekordhoz! 2009. március 11. 07:09 Megvan Martin Brodeur 549. győzelme is az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL). A New Jersey kapusa ezúttal a Calgary elleni összecsapás után ünnepelhetett. A klasszis hálóőr ezzel csupán két sikerre van Patrick Roytól, aki jelenleg 551 meccsel tartja az NHL-rekordot. Sorozatban hetedik találkozóját húzta be a Pittsburgh Penguins.
 
Századszor babonázta meg a csatárokat! 2009. március 2. 07:23 Martin Brodeur századszor nem kapott gólt pályafutása során az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL). A New Jersey hálóőre a Philadelphia ellen segítette győzelemre csapatát az alapszakasz 138. játéknapján. Jevgenyij Malkin ismét győzelemre vezette a Sidney Crosby nélkül felálló Pittsburgh Penguinst.
 
NHL: újabb kapus szenvedett sérülést a pénteki játéknapon 2008. november 8. 07:25 Martin Brodeur után újabb kiváló kapus sérült meg az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL).
 
Jégkorong, NHL: kedden fekszik kés alá a kapus Martin Brodeur 2008. november 5. 11:24 Három-négy hónapig nem állhat az észak-amerikai jégkorong-bajnokságban (NHL) szereplő New Jersey Devils csapatának kapujába Martin Brodeur. A kanadai játékost kedden műtik könyék alatti izomszakadása miatt.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu