KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LINDSEY_VONN"
Vonn nem indul az olimpián 2014. január 7. 17:14 Nem szállhat harcba a címvédésért Vancouver lesiklóbajnoka, az amerikai Lindsey Vonn, aki nem épül fel időben a keresztszalag-szakadásából - ezt a sportoló közölte kedden.
 
Lindsey Vonn döntött: pénteken visszatér 2013. december 5. 21:48 Lindsey Vonn csütörtökön bejelentette, hogy rajthoz áll majd a női alpesi sí világkupa-sorozat kanadai állomásának pénteki lesiklóversenyén.
 
Lindsey Vonn már októberben visszatérhet 2013. október 3. 12:52 A tervezettnél öt héttel előbb, már október végén visszatérhet Lindsey Vonn olimpiai bajnok alpesi síző, aki februárban, az ausztriai sívilágbajnokságon szenvedett súlyos térdsérülést.
 
Vonn sikerével kezdődött 2011. október 22. 15:18 Az összetettben háromszor első Lindsey Vonn győzelmével kezdődött a női alpesi sízők 2011/12-es Világkupa-sorozata: az amerikai az ausztriai versenyen óriás-műlesiklásban győzött szombaton.
 
Megkoronázták a síkirálynőt 2011. március 19. 11:49 Megszakította Lindsey Vonn hároméves uralkodását Maria Riesch, aki szombaton megnyerte a női alpesi sí összetett Világkupát, miután a szezon utolsó versenyét a rossz időjárás miatt lefújták Lenzerheidében.
 
Nyert és győzött az amerikai szépség 2011. március 6. 17:16 Lindsey Vonn győzött az alpesi sízők Világkupa-sorozatának tarvisiói állomásán vasárnap rendezett női szuper-óriásműlesikló versenyen.
 
Az amerikai szépség újabb diadala 2011. március 4. 17:30 Az utolsó versenyen ugyan Tina Maze tizennyolc századdal legyőzte, de összetettben így is a Tarvisióban második Lindsey Vonn nyerte a szuperkombináció szakági Világkupáját. Az amerikai szépség mindösszesen 8 ponttal előzte meg a szlovén klasszist. Az összetett VK-t továbbra is Maria Riesch vezeti vgezeti, előnye 176 pont Vonn előtt.
 
Kiosztották a sportolók Oscar-díját 2011. február 7. 18:50 A férfi tenisz-világranglistát vezető spanyol Rafael Nadal, valamint az alpesi síben olimpiai bajnok amerikai Lindsey Vonn nyerte idén a sportolói Oscar-díjnak tartott Laureus-díjat. A kitüntetéseket hétfőn adták át ünnepélyes keretek között, Abu-Dzabiban. A csapatok között a világbajnokságot nyert spanyol labdarúgó-válogatott lett a legjobb, míg az év visszatérője címet az olaszok motorversenyzője, Valentino Rossi érdemelte ki. A franciák legendás futballistája, Zinedine Zidane életműdíjat kapott, az év extrém sportolója kategóriában pedig az amerikai szörfös, Kelly Slater diadalmaskodott. A legjobbakról a Laureus Sportakadémia 46 tagja döntött.
 
Huszadszor nyert az amerikai szépség 2011. január 8. 16:05 Az összetettben címvédő, amerikai Lindsey Vonn nyerte szombaton az alpesi sízők Világkupa-sorozatának női lesiklóversenyét az ausztriai Zauchensee-ben.
 
Félelmetes: elszállt a síelő - videó! 2010. december 18. 17:21 VIDEÓ! Meglepetésre Silvan Zurbriggen győzelmével zárult az alpesi sí Világkupa Val Gardena-i lesiklóviadala, a svájci megelőzve a leggyorsabb szám specialistáit az összetett pontverseny élére állt.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu