KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KENYERES_FANNI"
Zöld-fehérben marad Szucsánszki Zita 2008. december 23. 22:20 Meghosszabbította szerződését a Ferencvárosnál a válogatott Szucsánszki Zita és Kenyeres Fanni is. A két játékos mellett szintén a zöld-fehérek alkalmazottja marad a vezetőedző, Elek Gábor is. Mindezt a klub hivatalos honlapja tette közzé.
 
Kenyeres Fanni Eb-naplója - hétfő 2008. december 15. 08:30 A Macedóniában megrendezett nyolcadik női kézilabda Európa-bajnokságot Norvégia nyerte. Az olimpiai címvédő északi gárda a döntőben a kontinensviadal meglepetéscsapatát, a spanyolt győzte le. Oroszország a harmadik, míg Németország a negyedik helyen zárt. Az Imre Vilmos szövetségi kapitány által irányított megfiatalított magyar válogatott az éremszerzés reményében utazott el, ám végül a nyolcadik helyen végzett. A kontinensviadalról a Ferencváros rutinos, 36-szoros válogatott szélsője Kenyeres Fanni a SportHirado.hu-n vezetett naplót.
 
Kenyeres: Fekszik nekem a mamaszerep 2008. november 16. 12:19 Első vereségét szenvedte el a Debrecen női kézilabdacsapata a 2008-2009-es élvonalbeli pontvadászatban, pedig már túljutott jónéhány rangadón, köztük a címvédő Győr elleni találkozón. Elek Gábor csapata, a Ferencváros azonban olyat tett a hajdúságiakkal, ami ősszel egyik riválisnak sem sikerült: legyőzték őket. A győzelemben kulcsszerepet vállalt a népligetiek rutinos játékosa, Kenyeres Fanni, akinek saját bevallása szerint igencsak fekszik a mamaszerep a megfiatalított Ferencvárosban.
 
Kézilabda, FTC: Kenyeres Fanni autóbalesetet szenvedett 2008. szeptember 15. 15:14 Az FTC Pártolói Egyesületének értesülései szerint a Budapest Bank FTC női kézilabdacsapatának játékosa, Kenyeres Fanni hétfő reggel autóbalesetet szenvedett. Erről az ftcpe.hu internetes oldal számolt be.
 
Kézilabda: nem tudott nyerni a Fradi Hódmezővásárhelyen 2008. augusztus 28. 08:48 Két edzőmérkőzést játszott szerdán a Budapest Bank-FTC női kézilabdacsapata Hódmezővásárhelyen, a K-Arénában. Délelőtt a házigazda ASA-Consolis-HNKC nyert három góllal (38-35), a délutáni találkozón pedig 35-35-ös döntetlent játszottak a csapatok.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu