KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "HOUSTON_TEXANS"
A címvédő legyőzése elég a playoffhoz? 2008. december 15. 10:07 Az utolsó pillanatokban dőltek el a tengerentúli profi amerikai futball-liga (NFL) alapszakaszának 15. mérkőzései. Az AFC Keleti csoportjának mindhárom élen álló tagja nyert, így még nyitott a kérdés a rájátszást illetően. A Pittsburgh Baltimore-i győzelmével már biztos továbbjutó, sőt, a rájátszás első hetén pályára sem kell lépniük.
 
A Titánokra emlékeznek az NFL-ben 2008. december 7. 23:52 Vízválasztó hétvégéhez érkezett a tengerentúli profi amerikai futball-liga (NFL). A 14. játékhét után három csapat már bejutott a rájátszásba, a többiek pedig ádáz küzdelmet vívnak a wild-card pozíciókért. A Green Bay Packers és a Buffalo Bills pedig lemondhattak playoffos álmaikról, a New England pedig kapaszkodik a vastagodó szalmaszálba.
 
Amerikai futball, NFL: későn ébredtek a Jaguárok Houstonban 2008. december 2. 07:59 A tengerentúli amerikai futball-bajnokság (NFL) alapszakaszának tizenharmadik fordulójában a Houston Texans csapata hazai pályán tizenhárom ponttal diadalmaskodott a Jacksonville Jaguars ellen.
 
Hat év után újra döntetlen az NFL-ben! 2008. november 17. 04:00 Továbbra is őrzi veretlenségét az idény meglepetéscsapata a tengerentúli profi amerikai futball-bajnokság (NFL) alapszakaszában. A Tennessee Titans káprázatos második félidei játékkal győzte le csoportriválisát, a Jacksonville Jaguarst. Szintén csoportderbin tudott diadalmaskodni a Green Bay Packers, az Indianapolis Colts és a Dallas Cowboys. Eközben hatalmas csoportversengések zajlanak az első helyekért...
 
Nem fagytak le a Titánok Chicagóban 2008. november 10. 11:58 Hihetetlen izgalmak voltak a hétvégi észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) alapszakaszának 10. játékhetén. Három meccs és közel 30 év után tudott a Tennessee csapata ismét győzni Chicagóban, hazai pályán diadalmaskodott a New England Patriots, ám győzelmével csak holtversenyben áll a semmiből az élre kerülő New York Jets együttesével. Egyetlen pont döntött az NFC Északi csoportjának rangadóján a Minnesota javára.
 
NFL: két hétig kezdő irányítója nélkül áll ki a Houston Texans 2008. november 4. 15:18 Előreláthatólag két hétig kezdő irányítója nélkül kell javítania 3-6-os mérlegén az AFC Déli csoportját hátulról vezető Houston Texans csapatának. Matt Schaub az amerikai futball-liga (NFL) legutóbbi, 9. játékhetén, a Minnesota ellen szenvedett térdszallag sérülést.
 
Kikapott, de élen a New England 2008. november 3. 09:15 Bár kikapott az Indianapolis Colts otthonában, mégis első helyre lépett csoportjában a New England Patriots az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) kilencedik játékhete után. Az eddigi meccseken fantasztikusan szereplő Tennessee Titans együttesének hosszabbításra volt szüksége, hogy legyűrje a Green Bay Packerst.
 
A tökéletes Tennessee tovább tarolhat 2008. november 2. 10:38 Rangadókkal tűzdelt hétvége elé nézhetnek az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) szerelmesei ezen a héten. Az eddig hibátlanul teljesítő Tennessee Titans az acélos Green Bay Packersszel találkozik. A címvédő New Yorks Giants csoportrangadóra készül a Dallas Cowboys ellen, míg az Indianapolis Colts csapata éppen aktuális örökrangadóját játssza a New England Patriotsszal.
 
Pittsburghi acélt hajlítottak az Óriások 2008. október 27. 14:37 Kőkemény mérkőzésen sikerült győznie a címvédő New Yrok Giants csapatának a Pittsburgh Steelers otthonában. A tengerentúli amerikaifutball-liga (NFL) nyolcadik játékhetén újabb bravúros győzelmet produkált a Miami, magához tért a New England és a Dallas védelme is megtanulta, hogy illik játszani, ha a kezdőirányítójuk sérült.
 
Villany sem kellett a buffalói sikerhez 2008. október 20. 01:24 A csoportok éllovasai hozták a kötelező győzelmeket ezen a hétvégén. A Buffalo sikeresen túltette magát a múlt heti Arizona elleni fiaskón. Hasonlóképpen a New York Giants is magára talált. Nem tudta megállítani a Tennessee titánjait a Kansas törékeny védelme. Sziporkázott a Green Bay védősora az Indianapolis ellen.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu